Lili Žagar bo voditeljica šova Bilo je nekoč

Lili Žagar bo voditeljica šova Bilo je nekoč (foto: Planet TV) Planet TV
13. 1. 2016

Planet TV v pomlad vstopa s spektakularnim resničnostnim šovom Bilo je nekoč, ki bo tekmovalce in gledalce popeljal v preteklost, v čase, ko se je prebujalo slovenstvo. Šov bo vodila Lili Žagar!

Šov bo postavljen v daljno preteklost, tekmovalci pa se bodo borili za 50.000 evrov.

"Vesela sem, da so me ustvarjalci šova Bilo je nekoč povabili k sodelovanju. Kljub temu da sem vodila že dva resničnostna šova, ta od vseh najbolj izstopa. V njem bomo zavrteli čas v preteklost in skozi napeto igro tekmovalcev šova spoznali pomemben del naše zgodovine, se naučili o že pozabljenih veščinah, spretnostih in obrteh naših prednikov. Piko na i celotnemu dogajanju pa bodo nedvomno dali napeti dvoboji za obstanek v tekmovanju in končni zmagi," je povedala Lili.

Planet TV obljublja resničnostni šov, kot ga Slovenija še ni videla, najbolj drzen šov v zgodovini televizije, ki je ustvarjen po licenci švedske produkcijske hiše Strix. Format razburljive oddaje, kjer se bodo tekmovalci merili v surovih starodavnih bojih, na preizkušnjo postavlja tako sposobnosti preživetja kot sodelovanja v skupini, je popolnoma nov. Slovenci bomo tako eni prvih, ki se bomo podali v avanturo po starodavnih časih.

Priprave na snemanje šova so v polnem teku. Prijave za tekmovalce so končane, gradnja pravega malega mesta, kamor se bo vselila le peščica izbranih, pa je skoraj končana.

Priporočamo