Lili Žagar čaka največji zalogaj v življenju

Lili Žagar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
4. 4. 2014

Očarljiva voditeljica in mlada mamica Lili Žagar trenutno uživa v družinskem življenju. Čeprav pa že pošteno pogreša televizijsko delo, je polno zaposlena z različnimi opravili. Iskreno je spregovorila o življenju, službi, selitvi in tudi o tem, kaj jo trenutno osrečuje.

"Zadnji tedni so bili prečudoviti, zato sem bila večino dni zunaj in uživala z Injo, Tilnom in Markom. Sicer pa me marsikdo vpraša, ali uživam v tem času, ko nisem na televiziji, in pravijo, da imam verjetno veliko časa. Včasih kar pozabijo, da sem mama dojenčici, ki bo kmalu shodila, in da se bomo kmalu vselili v novo hišo. Kaj bi še želeli slišati, kaj ni že to dovolj?" je v smehu pojasnila Lili, ki se že veseli selitve v novo hišo, ki sta jo z Markom začela graditi v štajerski prestolnici.

"Mislim, da me zdaj čaka največji zalogaj v življenju, selitev v novo hišo. Kar predstavljam si že, da bo šlo za to kar nekaj živcev, časa in energije. (smeh) Zdaj smo v fazi, ko se bo začelo delati še v notranjosti, zato se selitev obeta kar hitro. Z Markom si želiva, da se to zgodi še pred poletjem, in upam, da nama bo uspelo," je še dodala lepa voditeljica.

Sicer pa marsikdo ne ve, da voditeljstvo ni edino delo, s katerim si Lili služi kruh. Že nekaj časa ima namreč stalno zaposlitev in svoje delo opravlja z veseljem.

Več o tem lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 15/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 15/2014

Story Story 15/2014, od 02. 04. 2014