Lili Žagar in Marko Potrč pokazala ljubke fotografije z začetka njunega razmerja

Lili Žagar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
5. 7. 2019

Televizijska voditelja Lili Žagar in Marko Potrč sta svojo ljubezen na začetku skrbno skrivala.

"Bila sva mlada, sveže zaljubljena, oba sva vodila isto oddajo in prav zato skrivala tisto, iz česar je kasneje nastala najina družina. Nisva želela, da to, kar sva imela, izpade v napačni luči. In to skrivanje je imelo poseben čar. Bilo je leta 2007. Te fotografije so torej nastale v času, ko smo še (nekateri) dali razviti fotografije. Da, selfija sva naredila že z old school fotoaparatom. Ampak takrat samo za naju. Našel sem jih včeraj, med generalnim čiščenjem predalov. Sedel sem in jih nekaj časa gledal. Potem sem pospravljal naprej in jih kasneje šel še enkrat gledat. In gledam jih zdaj. Lepo se imava. No, danes moram rečt “lepo se imamo”. Seveda ni vedno lahko, ampak mislim, da je tako videti sreča," je na svojem Instagram profilu zapisal Marko Potrč in pokazal nekaj fotografij z začetka njune ljubezenske pravljice, ki traja še dan danes.

Danes sta Marko in Lili ponosna starša sina in hčerke in zdi se, da je njuna sreča zdaj zares popolna.

Marko in Lili sta se spoznala na Kanalu A, kjer sta oba vodila oddajo Svet na Kanalu A, med njima so kaj hitro preskočile iskrice, ki so kasneje prerasle v pravo ljubezen, ki traja še danes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila sva mlada, sveže zaljubljena, oba sva vodila isto oddajo in prav zato skrivala tisto, iz česar je kasneje nastala najina družina. Nisva želela, da to, kar sva imela, izpade v napačni luči. In to skrivanje je imelo poseben čar. Bilo je leto 2007. Te fotke so torej nastale v času, ko smo še (nekateri) dali razvit fotografije. Da, selfija sva nardila že z old school fotoaparatom. Ampak takrat samo za naju. Našel sem jih včeraj med generalnim čiščenjem predalov. Sedel sem in jih nekaj časa gledal. Potem sem pospravljal naprej in jih kasneje šel še enkrat gledat. In gledam jih zdaj. Lepo se imava. No, danes moram rečt “lepo se imamo”. Seveda ni vedno easy, ampak mislim, da tako izgleda sreča. #couplegoals #family #goodtimes

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Priporočamo