Lili in Marko pokazala svoj novi dom v gradnji

Vir: Nova
25. 12. 2013

Priljubljena televizijska voditelja Lili Žagar in Marko Potrč bosta kmalu imela svoj dom, ki ga pospešeno gradita na Štajerskem. 

"Odločitev je padla takoj, ko sva izvedela, da je na poti drugi otrok," nam je zaupal Marko, ki nam je tudi razkazal gradbišče, kjer nastaja dom, ki ga z Lili gradita po lastnih željah.

Gradnjo hiše sta si starša dveh otrok zamislila čisto po svojem okusu, odločila pa sta se za ekološko.

Lili Žagar in Marko Potrč

"Hiša bo pasivna, ker nama je zelo pomembno, da je varčna, narejena iz varčnih materialov, tudi stroški vzdrževanja so izredno nizki, tako da niti nisva dolgo izbirala. Odločila sva se za podjetje Lumar, saj gre za slovensko znanje in delo, ki si ga želijo tudi v tujini. Njihove hiše so kakovostne in dostopne, celo ceneje je, kot če kupuješ stanovanje. Lahko rečem, da je hiša točno to, kar sva želela. Izbirala in odločala sva oba. To je le še ena prednost. Izhajala sva iz ene njihove hiše, potem pa so upoštevali najine želje in sva na koncu dobila svoje načrte," je povedal Marko.

Več izveste v aktualni številki revije Nova, za katero je Marko tudi pokomentiral govorice o tem, da sta se z Lili zaradi gradnje hiše finančno zadolžila.

Priporočamo