Lili in Marko pri gradnji hiše dobila ekstra popust

Gradnjo hiše sta si zamislila čisto po svojem okusu, odločila pa sta se za ekološko. (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
11. 2. 2014

Po tem, ko je celotna Slovenija na polno zavidala Rebeki Dremelj, ki so ji v okviru šova sezidali sanjsko hišo, se je za podobno potezo zdaj odločil tudi priljubljen medijski parček Lili Žagar in Marko Potrč. Le da njuna sanjska hiša ne bo zastonj!

 "Gre za pasivno gradnjo, kar nama je zelo pomembno, saj je zelo varčna, narejena iz varčnih materialov, tudi stroški so izredno nizki, tako da niti nisva dolgo izbirala. Lumar hiše so kvalitetne in dostopne, celo ceneje je, kot če kupuješ stanovanje.

Lahko rečem, da je hiša točno to, kar sva želela. Izbiro pri odločitvah sva imela oba. To je le še ena od prednosti. Izhajala sva iz ene njihove hiše, potem pa so upoštevali najine želje in na koncu sva dobila svoje načrte," je pred mesecem dni za Novo povedal Marko Potrč.

Potrč

Kot vse kaže, sta televizijca Lili in Marko le našla skupni jezik s podjetjem Lumar hiše, kjer se jima je očitno uspelo dogovoriti za kompenzacijo oziroma dober popust, v zameno za reklamo. To je Marko potrdil tudi na svojem Facebook profilu.

Potrč

Več izveste v novi številki revije Nova!

Priporočamo