Lili Žagar in Marko Potrč svoja otroka vzgajata v duhu skupinskega sodelovanja

Marko Potrč (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
29. 4. 2020

Lili in Marko sta priljubljena obraza s televizijskih zaslonov, poleg tega pa sta tudi vzorna starša.

Na družbenih omrežjih občasno objavita kakšen utrinek iz zasebnega življenja in jasno pokažeta, kakšen je način njune vzgoje.

V času pandemije koronavirusa družine veliko časa preživijo skupaj, tako tudi njuna družinica ni izjema. Marko je na Instagramu objavil lepo družinsko fotografijo in zapis, iz katerega je zaznati, da otroka vzgajata v duhu ekipnega dela. Že od malih nog ju učita, kako se lotiti opravil v hiši in njeni okolici.

Očitno je, da je družinica nadvse vesela in sproščena. Marko je pod objavo zapisal: "Vrhunski dan! Zdaj sta pa otroka že tako velika, da lahko skupaj urejamo stvari okoli doma. In zdi se mi več kot prav, da jih tako vzgajava. Da znata uživat v delu, ki doprinese k kvaliteti življenja za vso družino. In dejansko smo se imeli super. Moji so pobirali veje, da sem jaz lahko prvič letos kosil, počistili smo plevel, malo so se oni vmes igrali, Tilen pa se je pod budnim očesom fotra učil kosit, da bo nekega dne lahko tudi pri tem pomagal." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VRHUNSKI dan! 🙌🏻 Zdaj sta pa otroka že tako velika, da lahko skupaj urejamo stvari okoli doma. In zdi se mi več kot prav, da jih tako vzgajava. Da znata uživat v delu, ki doprinese k kvaliteti življenja za vso družino. In dejansko smo se imeli super. Moji so pobirali veje, da sem jaz lahko prvič letos kosil, počistili smo plevel, malo so se oni vmes igrali, Tilen pa se je pod budnim očesom fotra učil kosit, da bo nekega dne lahko tudi pri tem pomagal 😄 In dan zaključujemo s palačinka party parvkar. No, foter bo raje ene beljakovinske mafine 🧁😆 Skratka, dragi narod dežele ma sončni strani alp, upam, da ste imeli podobno lepo soboto. Pa da bo nedelja tudi! Vse dobro od Potrčevih! 🙏🏻 #družinskoživljenje #mimamosefajn #familytime #familyfirst #home #slovenia #prouddad #ifeelslovenia

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Lep in deloven dan se je po Markovih besedah končal s slastnimi palačinkami, sam pa si je raje privoščil muffine. Oglasili so se številni sledilci in prisrčni družini namenili lepe besede in pohvale.