Lili Žagar je pokazala svojo Injo

Vir: Story
3. 10. 2013

Voditeljica resničnostnega šova Lili Žagar se je pred televizijske zaslone vrnila le štiri mesece po porodu, zato nas je zanimalo, kako usklajuje kariero z materinstvom.

Lili je priznala: "Injo res grozno pogrešam, oba pogrešam, in ko pridem zvečer domov, se stiskam k njej in prav vesela sem, kadar se zbudi in se crkljava. Ampak je pa res, da je v fazi, ko še leži in ko še ne govori, se pa odziva in se smeje in je lažje. Najhujše je obdobje, ko se začnejo otroci plaziti, in mogoče je zdaj vse lažje, je pod kontrolo."

Po drugi strani pa lepa voditeljica pravi, da je zanjo drugo poporodno obdobje lažje.

"Vsaka nosečnost je drugačna in vsako poporodno obdobje je drugačno. Prvič je bilo moje okrevanje, obakrat sem rodila s carskim rezom, dolgo, in to sta bila dva najbolj mučna meseca v mojem življenju. Nikakor se nisem sestavila, imela sem bolečine, nočno vstajanje mi je delalo težave ...

Zdaj pa to počnem s takšno lahkoto, da ne vem, ali je to zato, ker sem enkrat vse to že izkusila in sem bila bolje pripravljena, ali zato, ker je Inja v primerjavi s Tilnom res bolj mirna. Pričakovala sem še enega Tilna, dobila pa sem mirno in pridno dojenčico.

Zelo sem vesela, da je punčka, čeprav bi bila seveda vesela tudi fantka, da ne bo pomote, in Marko mi je že rekel, da bom zdaj končno prišla na svoj račun in kupovala rožnata oblačila.

Spomnim se, da sem še 14 dni pred porodom kupovala rožnata oblačila, ki pa jih je na žalost prerasla. In hudo mi je, ker ji nekaterih sploh še nisem utegnila obleči, saj tako hitro raste. Nekaj od teh stvari sem si shranila za spomin, saj imam za vsakega otroka škatlo s spomini."

O tem, zakaj nas je v prejšnji sezoni kar nekaj časa pustila ugibati o nosečnosti, lahko preberete v akutalni številki revije Story, za katero nam je zaupala še več podrobnosti iz družinskega življenja.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story