Lili Žagar mirno priznala, kaj gre njenemu Marku boljše od rok in pokazala, kje zdaj uživajo

Lili Žagar mirno priznala, kaj gre njenemu Marku boljše od rok in pokazala, kje zdaj uživajo (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
26. 10. 2021

Njuna družinica se trenutno spet mudi na Švedskem, kjer sta uspela stkati poslovne vezi.

Lili Žagar, Marko Potrč in njuna dva otroka so se spet odpravili na Švedsko, kjer po objavah na družbenih omrežjih sodeč na vso moč uživajo. Marko je očitno tam zelo poslovno aktiven, a vseeno si vzamejo čas zase in se imajo lepo na čudovitem švedskem podeželju.

Ambrož (Kmetija) končno o tem, ali sta z Nino Radi PAR

Lili je zdaj v Instagram zgodbi mirno priznala, da na družbenih omrežjih ni tako hitra in aktivna kot Marko, saj je zapisala: "Moj Marko Potrč je bolj ažuren glede našega švedskega življenja od mene. Jaz imam goro posnetkov in fotk na telefonu, ampak pozabim objavit in potem je že vse mimo. Za Keeping up with Potrč-Žagar family je on pravi naslov."

Kot je na posnetku dejal Marko, so hiško na sliki najeli in bili veseli, ko so prispeli na destinacijo. Otroka sta bila navdušena, prav tako kot onadva, saj jih obkroža čudovita narava. Zagotovo vsem skupaj ni niti za trenutek dolgčas, saj si znajo popestriti vsak dan. Zagotovo nas bosta še naprej razveseljevala s svojimi švedskimi prigodami in nam približala tamkajšnji življenjski slog.

Lili Žagar