Lili Žagar o Ivani Šundov: "Plastic fantastic"

Lili Žagar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
19. 8. 2014

Lili Žagar se je na Twiterju spravila na Ivano Šundov. Jo morda razjeda ljubosumje?

"Grozno se mi zdi, da se na naslovki Story ena neznanka izdaja za Ivano Šundov, #botox, #plasticfantastic, #photoshop," je Lili zapisala na svojem Twitter profilu. 

Lili

Če ste mislili, da bo Šundova Žagarjevi vrnila milo za drago, ste se hudo ušteli. Ivana nam je namreč povedala, da to ni svetovno pomembna tema, o kateri bi bilo vredno razglabljati in da nima več kaj dodati.

Je pa Šundova Lilijino izjavo komentirala za zurnal24.si: "Gospe Žagar ne poznam, ne poznam niti njenega dela, ne življenja, da bi drznila kar koli o njej komentirati. V eni izmed revij pa sem nekoč zasledila njeno fotografijo z družino. Verjetno je potemtakem nekako zanimiva medijem in torej ve, kako deluje fotografiranje za medije. Ker me osebno sploh ne pozna in me v živo ni videla, dvomim, da je grdo mislila, morda je to napisal celo nekdo drug namesto nje. Ona gotovo ve, da obstaja retuširanje, ki nam zbriše gubice itd.... Enkrat bolj, drugič manj. Odvisno od tistega, ki fotografije 'popravlja'. Sploh pa menim, da ob svojih otrocih in družini nima časa za takšne stvari in gotovo je naslovnice sploh ne zanimajo."

Priporočamo