Lili Žagar ponosno pokazala obraz brez vseh filtrov

Lili Žagar ponosno pokazala obraz brez vseh filtrov (foto: Arihv Planet TV) Arihv Planet TV
8. 3. 2019

Televizijska voditeljica Lili Žagar je ponosno pokazala svoj obraz in pri tem ni uporabila niti enega filtra, ki so pri znanih in slavnih tako zelo priljubljeni.

"Objavljena fotka nima nobenega filtra, fotografirana je bila včeraj ob 7h zjutraj v hotelu, po dolgem potovanju in ko nisem nabrala niti 6 ur spanca," je ponosno zapisala Lili Žagar, ki je obenem svojim sledilcem razkrila tudi svojo nego in kaj si misli o številnih promocijah, ki jih delajo znane Slovenke in Slovenci na družbenih omrežjih.

Voditeljica je prepričana, da promoviraš lahko samo tisto, v kar zares verjameš, saj vse ostalo pomeni, da za nos vlečeš svoje sledilce in jih tako vede zavajaš.

Kakorkoli že, Lili je dokazala, da je tudi skoraj brez vseh ličil prava lepotica, ki se lahko pohvali z naravno lepoto in dejstvom, da leta za njo sploh ne obstajajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odkar sem na instagramu, dobivam tedensko različne ponudbe za promocije različnih izdelkov. Če bi želela, bi vam lahko vsak dan “prodajala” nekaj novega. En teden bi bila ena krema izjemna in bi bila povsem brez gub, naslednji teden bi hvalila in opevala že drugo. Pa tega ne želim, ker ne verjamem, da je vse res tako dobro in učinkovito kot trdijo oglaševalci. Na žalost pa je precej deklet/žensk na instagramu, ki počnejo prav to: promovirajo vse, kar jim pride pod roko. Enkrat me je takšna objava celo prepričala in sem izdelek kupila. Izdelek je bil povprečen, ampak to pač vzameš v zakup, ko nekaj prvič kupuješ. Ne odgovarja vsakemu vse in ljudje imamo od izdelkov in rezultatov različna pričakovanja. Bolj me je zmotilo to, da je taista oseba, ki sem ji zaupala, kmalu zatem hvalila že konkurenčen izdelek. Po ogledu njenega profila in starejših objav sem ugotovila, da ima vsak mesec kozmetični izdelek, ki “dela čudeže” in je “nekaj najboljšega, kar je do zdaj poizkusila”. Zato sem zdaj do tovrstnih objav zelo zadržana. In prav zaradi vsega zgoraj naštetega ne želim postati ena tistih, ki vam vsak teden obljublja čudeže. Karkoli “promocijskega” se pojavi v mojih objavah, se pojavi izključno zato, ker res verjamem v izdelek, ker ga redno uporabljam (ne samo za to, da z njim naredim lepo fotko), ker za njim stojim s svojim imenom in obrazom in ker trdim, da je res dober. Ni skrivnost, da za nego kože že nekaj časa uporabljam L’Occitane izdelke in ni skrivnost, da so me navdušili. Tudi ni skrivnost, da z njimi sodelujem. Ker si štejem v čast, da lahko povem, zakaj in kako sem zadovoljna. Ne samo svoji najboljši prijateljici @mojcika, ampak tudi svojim sledilcem. Tako bom tudi tokrat (ponosno) povedala, da me je navdušilo nekaj izdelkov iz njihove kolekcije Immortelle. Kar nekaj jih je, težko tukaj vse povem, lahko pa izpostavim prvega: Booster za nočno nego Immortelle Reset. Gre za neke vrste serum, ki ponoči kožo “resetira”. Tudi s kakšno uro spanca manj imam zjutraj kožo spočito, svežo in napeto. Objavljena fotka nima nobenega filtra, fotografirana je bila včeraj ob 7h zjutraj v hotelu, po dolgem potovanju in ko nisem nabrala niti 6 ur spanca. (Več v komentarju)

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

Priporočamo