Lili Žagar: Ponudbe kar dežujejo

Vir: Nova
25. 10. 2010

Medtem ko se nekdanja televizijska voditeljica Lili Žagar posveča sinčku Tilnu in zaročencu Marku Potrču, se menda televizijske hiše kar tepejo za njo, saj si jo vsi želijo v vlogi voditeljice na svojih programih.

Na uho nam je namreč prišlo, da je Lili dobila že štiri velike ponudbe za delo. Iz naših virov na TV SLO smo izvedeli, da so ji menda že kmalu po tem, ko se je razvedelo, da ne bo več voditeljica na Kanalu A, ponudili delo redaktorice in voditeljice oddaje Dobro jutro. Lili, ki se je izkazala za vzorno mamo, naj bi ponudbo zavrnila, ker že partner Marko dela v zgodnjih jutranjih urah. Druga ponudba, kot smo izvedeli od prijateljice, ki je blizu Lili, da ji je vodenje športne oddaje menda ponujal tudi Miran Ališič, a se menda Lili ne vidi v športu.

S TV3-jem, kjer smo jo večkrat opazili tudi sami, pa se je lepotička menda dogovarjala za vodenje kviza Vse ali nič, ki ga zdaj uspešno vodi Milan Gačanovič. Seveda smo poklicali tudi Lili, ki pa je kot vedno le skromno in skrivnostno povedala: »O podrobnostih ne bom govorila, ker to ne bi bilo korektno, saj so nekateri projekti še v razvoju. Zagotovo pa drži, da je ponudb za delo na televiziji dovolj. Ko bom, če bom, kakšno sprejela, boste pravočasno izvedeli.«

Priporočamo