Lili Žagar povedala vso resnico o zadnjih desetih letih in priznala, da je bilo včasih izjemno težko

Lili Žagar povedala vso resnico o zadnjih desetih letih in priznala, da je bilo včasih izjemno težko (foto: Arihv Planet TV) Arihv Planet TV
8. 1. 2020

Slovenska voditeljica in od nedavno tudi modna oblikovalka Lili Žagar je povedala, da je bilo zadnjih deset let v njenem življenju veliko sprememb, ki so jo še dodatno utrdile in za katere je izjemno hvaležna.

"Neizmerno sem hvaležna za zadnjih 10 let. Rodila sem 2 čudovita otroka, z Markom zgradila hiško, se trikrat selila, zamenjala 2 televizijski hiši, odvodila sedem tv projektov, popolnoma zamenjala kariero, sprejela 10 novoletnih zaobljub, ki se jih nikoli nisem držala, spoznala nekaj izjemnih ljudi, naivno spoznala tudi, da so nekateri ljudje strašljivo zlobni in škodoželjni, prebrodila hudo bolezen moje ljube osebe, se veliko smejala in tudi jokala," je svojo osebno izpoved na Instagramu začela voditeljica Lili Žagar.

In nadaljevala. "Bili so vzponi in bili so padci. Bilo je čudovito in bilo je tudi izredno težko. Sem pa v tem času dozorela. Vse te izkušnje so me izoblikovale, da sem danes takšna, kot sem: bolj pogumna, bolj odločna, bolj razumevajoča in manj obremenjena s stvarmi, na katere nimam nikakršnega vpliva. Trudim se delati dobro," je bila iskrena.

Lili ima za prihodnjih deset let skromne želje, predvsem si želi, da bi lahko vedno rekla, da je srečna. "Moja želja za naslednje desetletje je (poleg seveda zdravja, ki mi je in vedno bo najpomembnejše!), da se nikoli ne bom nehala učiti, da bom prijazna do sebe in drugih, da se ne bom ustrašila izzivov in tudi padcev ne … Da bom postala najboljša verzija sebe. In ko me kdaj Tilen vpraša: “Mami, kaj si ti najbolj želiš, če bi lahko izbrala karkoli na tem svetu?”, vedno odgovorim enako: “Biti srečna.” Tako skromno, pa hkrati včasih tako nedosegljivo. To želim tudi vam. Danes, jutri, naslednjih 10 let."

Lili je nedavno stopila na novo karierno pot, postala je modna oblikovala, odslej ima novo linijo modnih cekarjev in piše novo modno zgodbo, ki si jo je že dolgo časa želela spisati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neizmerno sem hvaležna za zadnjih 10 let. Rodila sem 2 čudovita otroka, z @markopotrc zgradila hiško, se trikrat selila, zamenjala 2 televizijski hiši, odvodila sedem tv projektov, popolnoma zamenjala kariero, sprejela 10 novoletnih zaobljub, ki se jih nikoli nisem držala, spoznala nekaj izjemnih ljudi, naivno spoznala tudi, da so nekateri ljudje strašljivo zlobni in škodoželjni, prebrodila hudo bolezen moje ljube osebe, se veliko smejala in tudi jokala. Bili so vzponi in bili so padci. Bilo je čudovito in bilo je tudi izredno težko. Sem pa v tem času dozorela. Vse te izkušnje so me izoblikovale, da sem danes takšna, kot sem: bolj pogumna, bolj odločna, bolj razumevajoča in manj obremenjena s stvarmi, na katere nimam nikakršnega vpliva. Trudim se delati dobro. Moja želja za naslednje desetletje je (poleg seveda zdravja, ki mi je in vedno bo najpomembnejše!), da se nikoli ne bom nehala učiti, da bom prijazna do sebe in drugih, da se ne bom ustrašila izzivov in tudi padcev ne … da bom postala najboljša verzija sebe. In ko me kdaj Tilen vpraša: “Mami, kaj si ti najbolj želiš, če bi lahko izbrala karkoli na tem svetu?”, vedno odgovorim enako: “Biti srečna.” Tako skromno, pa hkrati včasih tako nedosegljivo. To želim tudi vam. Danes, jutri, naslednjih 10 let.

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

Priporočamo