Takšna lepotica je Lili Žagar brez ličil in povsem od blizu in to je recept za njen mladosten videz

Takšna lepotica je Lili Žagar brez ličil in povsem od blizu in to je recept za njen mladosten videz (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
29. 7. 2021

Voditeljica Lili Žagar je povedala, da se sprejema takšno kot je in da je v svoji koži povsem zadovoljna.

"Vem, da se taka fotka pri večini ne bi znašla med IG objavami, ker je vse prej kot »instagrambilna«. Nimam podaljšanih trepalnic, za mano ni pol ure preživetega časa pred ogledalom za popolnim make-up in frizuro, čez pa še kakšen filter, ki zgladi kožo in poveča ustnice. To je najbolj naravno in iskreno, kar gre. Brez make-upa in filtrov. Ženska pri skoraj 41-ih, ki se (vsaj večino časa) sprejema takšno kot je," je svojo iskreno izpoved na Instagramu začela Lili Žagar.

"Ne bom rekla, da se v svoji koži vedno dobro počutim, ker bi lagala. Ne bom rekla, da na sebi ne bi ničesar spremenila, ker bi tudi lagala (npr. svoje neukrotljive in štrenaste lase takoj zamenjam za ravne in gladke), ampak leta so tista, s katerimi dozoriš. Ko se sprijazniš in sprejmeš. Z vsemi gubicami, sivimi lasmi (ki mi grejo sicer blazno na živce) in tudi občasnimi najstniškimi mozolji (za katere mi je mama pri mojih 15 letih rekla, da bodo do 20. leta izginili) pigmentnimi madeži (zaradi nespametnega sončenja v mladosti), celulitom in strijami. Sem pa zdrava in zaenkrat še pri zdravi pameti (trkam na les). To je tisto, kar največ šteje," je ponosno zapisala.

"No, ena stvar pa vendarle je, s katero sem iskreno zadovoljna. Če ignoriram tistih nekaj pigmentnih madežev, ne vem, če sem kdaj že bila tako zadovoljna s svojo kožo kot sem prav zdaj. Povsem iskreno in in brez pretiravanja lahko rečem, da moja kože še nikoli ni bila videti lepše. Zagovarjam, da ni dovolj, kaj vnašamo nase, ampak tudi vase: s prehrano, dobrim spancem, ... In temu jaz dodajam še kolagen. O njem je bilo povedanega že marsikaj, ampak eno nedvomno drži: kakovosten kolagen deluje!" je Lili za konec razkrila recept za svoj mladosten videz, ki bo marsikateri pomagal do bolj sveže podobe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar)

Priporočamo