Lili Žagar: Požrešna do konca!

Lepa voditeljica Lili Žagar, ki pričakuje že drugega otroka, je priznala, da je zares požrešna nosečnica, pa kaj!   (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
5. 3. 2013

Priljubljeni televizijski voditeljici Lili Žagar se druga nosečnost že pošteno pozna, tudi zaradi preobilice nezdrave hrane, ki jo vsakodnevno uživa.

Na svojem profilu na Twitterju redno objavlja, kaj vse poje, od piškotov in kolačev do gumijastih bombonov in kakava. A kot prava nosečnica se Lili niti malo ne obremenjuje s postavo, saj je že pri prvi nosečnosti ugotovila, da pridobljene kilograme po porodu lahko tudi hitro izgubi, za kar je med drugim hvaležna tudi dobrim genom.

Pred dnevi pa je Lili s svojim partnerjem Markom Potrčem imela tudi javno debato o tem, da speče najboljše palačinke daleč naokrog, in da jih zdaj, ko je 'ful požrešna', lahko poje čisto vse. Marko pa ji je samo odgovoril: »Glej, pričakujem, da vajo ponoviš, ko pridem domov. Če ne, nič več javnih pohval tvoje kuhe/peke, haha!« In prijazna, kot je, mu je obljubila novo porcijo palačink! Kapo dol, Lili!

Priporočamo