Lili Žagar razkrila, da v otroštvu ni imela časa za neumnosti, a je pozneje vse nadoknadila

Lili Žagar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
2. 10. 2020

Postavna Lili nima težav z iskrenostjo in odkrito prizna, da ni popolna.

Tokrat je razkrila, da ni ravno ljubiteljica iger z žogo, čeprav je bila v otroštvu navdušena športnica, a se je ukvarjala s čisto drugačnim športom.

"No, resnica je, da imam pri igrah z žogo dve levi roki. Sem pa kot otrok 4 leta trenirala športno gimnastiko. Vsak dan, razen vikendov, ni bilo trte mrte. Po šoli domov odložit šolsko torbo in vzet športni ruzak, peš čez celo mesto do športne dvorane in tam dobri 2 uri intenzivnega treninga. Po treningu spet peš domov, pojest kosilo, naredit domačo nalogo in zgodaj spat. Za neumnosti ni bilo časa (te sem potem nadoknadila v gimnaziji)," je zapisala Lili.

Dodala je še, da danes ne obžaluje niti minute, ki jo je preživela v telovadnici, saj ji je gimnastika dala ogromno in zapisala, da je staršema hvaležna za vso vzpodbudo, ki jo je dobila od njiju.

Pri tem ne gre spregledati dejstva, da je Lili tudi v športni opravi videti nadvse seksi, kar so opazili njeni sledilci in jo zasluženo pohvalili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tudi odbojko igram. Baje😜 No, resnica je, da imam pri igrah z žogo dve levi roki. Sem pa kot otrok 4 leta trenirala športno gimnastiko. Vsak dan, razen vikendov, ni bilo trte mrte. Po šoli domov odložit šolsko torbo in vzet športni ruzak, peš čez celo mesto do športne dvorane in tam dobri 2 uri intenzivnega treninga. Po treningu spet peš domov, pojest kosilo, naredit domačo nalogo in zgodaj spat. Za neumnosti ni bilo časa (te sem potem nadoknadila v gimnaziji). Red in disciplina. Mi je bilo vedno fajn? Seveda ne, ampak danes ne obžalujem niti minute, ki sem jo preživela v telovadnici. Gimnastika mi je dala ogromno, ne zgolj samo v športnem smislu, in hvaležna sem staršema, da sta me spodbujala do konca. Hecno, kako postanemo staršem hvaležni šele na “stara” leta, a ne? 📸: Inja Potrč

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

Priporočamo