Tako pomlajeno je na Švedskem videti Lili Žagar in zdaj je odkrila svoj preprost recept, ki ga lahko posnemate vsi

Tako pomlajeno je na Švedskem videti Lili Žagar in zdaj je odkrila svoj preprost recept, ki ga lahko posnemate vsi (foto: Pop TV) Pop TV
11. 3. 2021

Nekdanja voditeljica Lili Žagar se zadnje čase navdušuje nad pletenimi modnimi kosi, ki so tako zelo lepi, da bi jih vsi želeli imeti v svojih omarah.

Voditeljica Lili Žagar že nekaj časa živi in ustvarja na Švedskem, kamor se se lansko leto preselili z družino. Vse se zdi, da v tujini še kako uživa in da je končno našla svoj miri sredi ponorelega sveta, ki mu vsakdan narekuje koronavirus.

Zdaj je odkrila tudi nov hobi, ki ji ga mnogi zavidajo, na svoji čudoviti švedski terasi plete in ob tem noro uživa. "Od selitve dalje, ki je bila precej stresna, skušam telo držati v psihofizičnem ravnovesju. Ne bom rekla, da sem mojstrica v tem in da mi vedno uspeva, se pa trudim. Najboljšo sprostitev sem našla v štrikanju, ki me pomirja bolj kot bi me marsikatera meditacija. Takrat dam možgane na off in zunanji svet zame ne obstaja. Smo samo volna, pletilke in jaz. In občutek, ko pred tvojimi očmi iz minute v minuto nastaja nekaj novega; nekaj kar je prišlo izpod tvojih rok, je neprecenljiv," je zapisala na svojem Instagram profilu.

Številni so opazili, da se je na Švedskem še polepšala in očitno je, da ji nov način življenja zares dobro dene, kar se opazi tudi na njeni sijajni podobi.

Priporočamo