Lili Žagar: Še ni noseča štiri mesece

Vir: Nova
1. 12. 2012

Voditeljica kuharskega resničnostnega šova Gostilna išče šefa, Lili Žagar, je z govoricami o drugi nosečnosti dosegla vrelišče. Lepotičko nam je le uspelo priklicati na telefon, kjer nam je povedala, da je za zdaj še prezgodaj govoriti o tem ...

O glasnih govoricah o nosečnosti lepe voditeljice smo že pisali, ko so do nas naravnost iz Maribora prišle informacije, da je Lili že v četrtem mesecu nosečnosti, kar je razvidno tudi na malih ekranih, kjer v zelo oprijetih oblekah razkazuje svoj že malce zaobljen trebušček.

Na telefon smo dobili Lili in njenega partnerja Marka Potrča, ki sta vsa nasmejana in dobro razpoložena komentirala glasne govorice o svojem drugem naraščaju.

»Zaenkrat je še prezgodaj, da bi lahko karkoli potrdila. Poveva lahko le, da si že zelo močno želiva povečati najino družino,« sta s skrivnostnim nasmeškom povedala Lili in Marko, in glede na njun odgovor sklepamo, da Lili še ni noseča niti štiri mesece.

Do nas so prišle tudi informacije, da se je Marko svojim prijateljem celo že pohvalil, da bo drugič očka. Glede njenega trebuščka pa lepotička še v smehu pokomentira: »Res je, da sem napihnjena, ker pač rada jem, in nekateri ljudje so očitno preveč kritični. (smeh) S tem se ne obremenjujem,« se je spretno izmikala Lili, ki nosečniškega trebuščka na televiziji že zdaj ne more več skrivati!


Napisal Nejc Simšič

Priporočamo