Lili Žagar z družino v Arboretumu Volčji Potok

Lili Žagar (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
18. 9. 2014

V nedeljo, 21. septembra, bo v Arboretumu Volčji Potok potekal BMWFEST – festival teka in zabave. Na tekaških preizkušnjah in športnih aktivnostih lahko brezplačno sodeluje vsak in se zabava v družbi Čukov in Perpetuum Jazzile, vstop v Arboretum pa je prost. Nedeljo bo aktivno preživela tudi Lili Žagar z družino, ki se bo udeležila družinskega teka.

Na BMWFEST bo potekal družinski tek, tek BMW Race to Berlin na 6 in 12 km, poslovni tek ter številne športne in ustvarjalne aktivnosti za otroke. Poleg uspešnih slovenskih športnikov, kot so Jure Košir, Jakov Fak, Klemen Bauer in Teja Gregorin, bo tekaško aktivna kar celotna družina Lili Žagar, ki bo nedeljo pred obiskom tekmovalcev iz šova Gostilna išče šefa, izkoristila za udeležbo na družinskem teku.

Športno pripravljenost so v tem poletju že večkrat dokazali člani skupine Čuki, predvsem Jože Potrebuješ, v nedeljo pa bodo pokazali še glasbeno vzdržljivost, saj obljubljajo žur cel dan. Glasbeno doživetje bodo popestrili še Perpetuum Jazzile.

Na BMWFEST pa se bodo predstavila še vsa vozila BMW, kjer bo glavna zvezda novi BMW serije 2 Active Tourer, ki slovi po svoji funkcionalnosti. Uradno vozilo šova Gostilna išče šefa bo na voljo za brezplačne testne vožnje za obiskovalce.

BMWFEST – Sodeluje lahko vsak.

Na teku na 6 ali 12 km lahko brezplačno sodeluje vsak. Družine se lahko brezplačno udeležijo družinskega teka. Predprijave potekajo do 18.9. na www.bmw-fest.si, sicer pa je prijava do zapolnitve mest mogoča še na dan prireditve. Vstop v Arboretum je prost.

BMWFEST

Priporočamo