Lina Kuduzović zapušča Slovenijo!

20. 6. 2013 | Vir: Story
Deli
Lina Kuduzović

Pubertete male princeske Line Kuduzović najverjetneje ne bomo videli. Pa ne zato, ker bi bila bolna, ali zato, ker je tako na hitro odrasla, ampak ker z družino zapušča Slovenijo.

"Da, prav ste slišali," je govorice takoj potrdila Linina mami. "Seveda tu situacija ni rožnata, človek pa - sploh, če ima otroka - vedno stremi k najboljšim pogojem za življenje, da bi lahko odrasel v srečnega človeka. Moj mož je v Švici dobil službo, in zdaj gremo tja vsi," pove mama, ki ve, da mali Lini ne bo lahko zapustiti prijateljčkov, sošolcev in sošolk, predvsem pa oboževalcev. Ti verjetno mali punčki vlivajo samozavest, pohvale pa odraščajoči punčki zagotovo prinašajo veselje.

Seveda niso prvi, ki so šli s trebuhom za kruhom, in na boljše se lahko vsak kar hitro navadi. Ni pa vse tako zelo super: "Vsaka selitev je naporna, sploh pa, če greš iz države. Pa tudi otroku ni lahko, saj je navezan na svoje okolje, na šolo, na ljudi okoli sebe, vajen jezika, ob katerem je do zdaj odraščal. Po drugi strani je pa res, da se otroci prilagodljivi in glede na to, kako je Lina hitro priljubljena, se zanjo ne bojim," je dejala Sebina Kuduzović, ki ne verjame, da bi selitev njeni hčerki povzročala hujše težave.

Več izveste v novi številki revije Story.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Sensa

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

SensaSTORY 26/2013

Naročite se na revijo Sensa:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 26/2013

Story Story 26/2013, od 19. 06. 2013