Ljubezen po domače 2019 - Andrej Jeraj: »Če dekle zdrži 51 dni, bo moja za vedno!«

Ljubezen po domače 2019 - Andrej Jeraj: »Če dekle zdrži 51 dni, bo moja za vedno!« (foto: POP TV) POP TV
18. 2. 2019

38-letni Andrej Jeraj prihaja iz Ljubnega ob Savinji. Pravi, da je prepotoval že ves svet. Na svojih popotovanjih po svetu se je povzpel tudi na Kilimandjaro, Mont Blanc in ostale vrhove.

Andrej je bil praktično že povsod, v Ameriki, Argentini, na Antarktiki, na Tajskem, Filipinih … Do sedaj si ni uspel pobliže ogledati in spoznati le še Avstralije. Na svojih popotovanjih je spoznal, da je lepo iti po svetu in videti kako je drugod že zato, da se ob povratku domov zaveš, kako lepo je doma »Videl sem dosti sveta, a svoj kotiček doma ne bi zamenjal za nič na svetu.«

Veliko časa preživi v gozdu

Pri Andreju se ukvarjajo s spravilom in obdelavo lesa iz njihovih gozdov, ki jih imajo v lasti. S svojimi pridnimi rokami skrbi, da je vse delo opravljeno tako kot mora biti. »Pri delu sta potrebna red in disciplina.«

Adrenalinski navdušenec

V prostem času najraje kolesari in obiskuje slovenske hribe ter gore. S ponosom pove, da je uspešen tudi na regatah, kjer so osvojili tudi štiri zlate medalje.

Andrej Jeraj

Uspešen je tudi pri trgovanju

V zadnjem času se ukvarja, navkljub polni zaposlenosti, tudi s kripto valutami. S svojo premišljenostjo je dokazal, da se navkljub temu, da v zadnjem času trg kripto valutam ni ravno najbolj naklonjen, da zaslužiti tudi na tem področju. »Prej jih nisem ravno kupoval, sem bolj »trejdal«, v zadnjem času sem jih pa nekaj tudi kupil.«

Čas za ljubezen zanj šele prihaja

Razlog, da je pri svojih letih še samski vidi predvsem v tem, da se je do sedaj držal načela, da si mora človek dati duška v mladosti in zato ni toliko pozornosti namenjal partnerskemu odnosu. »Punce sem imel, ampak do 50 dni! Vse tri veze, v katerih sem bil, so trajale 50 dni.« Zaradi tega je prepričan, da bo v primeru, če bo tekom oddaje spoznal dekle zase in bo le ta z njim preživela 51 dni, postala njegova za vedno.

Andrej sicer nekaj izkušenj na ljubezenskem področju že ima, a žal še ni prišel do tistega pravega epiloga, da bi lahko zadeva postala trajnejša.

Lepo bi bilo, če bi dekle spoštovalo tudi starše

Navkljub temu, da je Andrej zelo aktiven in stalno v pogonu, ima glede deklet popolnoma realna in preprosta pričakovanja. Najraje bi spoznal dekle, ki bi bilo fleksibilno, luštno, skromno in pridno. Če bi punca znala poleg tega še speči kruh in pokazati spoštovanje do staršev, bi bila pa tista prava za Andrejevo srce. Želi si ustvariti veliko družino, morda štiri otroke, ki bi se jih zelo razveselili tudi Andrejevi starši in s tem dobili tudi že težko pričakovane vnuke.

Aleš-Rod  Foto: POP TV