Ljubezen po domače 2019 - Darja Tomažin: »Moj temperament je navzven močan, zato se me nekateri ustrašijo.«

19. 2. 2019
Deli
Ljubezen po domače 2019 - Darja Tomažin: »Moj temperament je navzven močan, zato se me nekateri ustrašijo.« (foto: POP TV)
POP TV

Darja Tomažin prihaja iz Drage pri Šentrupertu, ima 50 let in se jo verjetno večina gledalcev še spomni iz sodelovanja v resničnostnem šovu Kmetija.

Morda je zaradi svoje stoične drže večkrat neopravičeno deležna opazke o robatosti, a pod trdo kožo, ki ji jo je ustvarilo življenje, se skriva nežna, ljubeča Darja, ki bo sedaj poskusila najti pravo ljubezen zase v oddaji Ljubezen po domače.

Skrb za kmetijo je na prvem mestu

Darja sama skrbi za svojo veliko kmetijo, na kateri seveda ne manjka živali. Njeni cilji so, da bi na kmetiji uresničila vse svoje zastavljene cilje. Zaveda pa se, da ji to sami brez pomoči dodatnega para pridnih rok morda ne bo uspelo. Po dedovanju velikega posestva so prišle na plano tudi zamere s strani njenih sorodnikov. Tako je sedaj Darja ostala sama in na njena pleča se je prevalila skrb za celotno kmetijo. Želi si, da bi kmetija turistično zaživela in v svoj objem pritegnila med ostalimi obiskovalci tudi veliko otrok, saj jo delo z otroci neizmerno veseli. Njena velika želja je, da bi nekoč imela tudi šolo jahanja.

Želi si »fejst« fanta

Darja se zaveda, da sama vsega dela na kmetiji ne bo zmogla večno opravljati, zato si želi partnerja, ki bi ji stal ob strani, jo spoštoval in ji pomagal pri opravilih na kmetiji.

Rada bi spoznala »fejst« fanta. Pravi, da je sama verjetno zato, ker so se jo moški bali. »Veliko sem delala in vsi moški se ustrašijo močnih žensk!«

Po treh vezah upa na lepšo prihodnost

Do sedaj je bila v treh resnih vezah. Zadnja veza je trajala 10 let. Sedem let je bila tudi poročena, a se žal ni izšlo po njenih pričakovanjih. Tako je sedaj Darja samska ter pripravljena stopiti na novo pot v njenem življenju.

»V preteklosti me je najbolj prizadela neiskrenost partnerja ter seveda njegove laži. Motila me je tudi njegova nesamostojnost. Moški mora sam videti, kaj je potrebno postoriti, ne pa pričakovati, da mu bom jaz za vsako stvar govorila, kako je potrebno narediti in kaj je potrebno narediti. Nikakor si ne želim ob sebi gledati nekega »maminega sinka«, ki se še ni odtrgal od mamine kikle.«

»Znam biti ženska!«

Darja bi se rada tudi razvajala, stopila na plažo in nadela lepo obleko. Moški jo praviloma ocenjujejo na podlagi njenega zunanjega izgleda in jo zato neupravičeno ocenjujejo za robato. Zase pravi, da zna biti ženska in pokazati tudi svojo nežno plat.

Išče veselega, delavnega človeka, ne manekena

Ker sama obožuje otroke jo ne bi niti malo motilo, če bi njen bodoči partner otroke že imel. Njen sanjski moški mora biti simpatičen in kot pravi sama, se mora znati smejati, morda tudi kakšno zapeti ter veselo zavriskati. Nikakor pa Darji niso po godu moški, ki so dolgočasni in potrebujejo stalno usmerjanje. Lepotci pa je nikakor ne privlačijo.

Najraje bi spoznala moškega, ki si je že nabral življenjskih izkušenj in bi sedaj z njo naredil naslednji v svojem življenju . Od moškega pričakuje, da je samoiniciativen, vidi delo in zna zanj tudi poprijeti. Nikakor si ne želi moškega, ki bi v njej iskal zgolj nadomestilo za svojo mamo. V kolikor bo Darja v oddaji Ljubezen po domače našla sebi primernega partnerja, si bosta lahko skupaj ustvarila pravljico in v njej živela srečno do konca svojih dni.

»Za ljubezen ni nikoli prepozno!«

Aleš-Rod // Foto: POP TV

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret