Ljubezen po domače 2019 – Tomaž Bizjak: »Najraje imam blondinke.«

Ljubezen po domače 2019 – Tomaž Bizjak: »Najraje imam blondinke.« (foto: POP TV) POP TV
23. 2. 2019

24-letni Tomaž Bizjak prihaja iz Goriških brd, natančneje iz kraja Gonjače pri Kojskem. Po obiskovanju kmetijsko-tehnične šole je šolo obesil na klin in se posvetil delu na njihovi kmetiji.

Polno zaposlen z delom na domačiji

Pri Tomažu imajo 40 hektarjev veliko kmetijo, na kateri se ukvarjajo z živinorejo, vinogradništvom in s sadjarstvom. Njihova glavno panoga pa je turizem. »Imamo gostilno – okrepčevalnico ter kmetijstvo, ki zajema vinogradništvo, sadjarstvo, zelenjadarstvo in živinorejo. Vse je doma.« Nad kmečkimi opravili sta ga že v rani mladosti navdušila stari oče in oče.

Zaradi strtega srca odšel v vojsko

Tomaž je samski približno leto dni. Pred tem je bil v zvezi štiri leta in konec te zveze ga je močno potrl. »Zakaj se je ta zveza končala ne vem, saj se je vse skupaj končalo praktično čez noč. Takrat sem seveda želel izvedeti razlog, a ga še do danes nisem izvedel.«

Morda sta ravno konec zveze in posledično močna čustvena prizadetost botrovali temu, da se je Tomaž odločil za služenje vojaškega roka v Slovenski vojski. »Na to sem zelo ponosen. Pridobil sem tudi precej psiho-fizične kondicije. Služenje mi je tudi pomagalo, da sem po začetnem razočaranju zaradi propadle zveze ponovno našel samega sebe in sem sedaj pripravljen zaživeti znova.«

Izpit za motor je nekakšno nenapisano pravilo

Tomaž svoj prosti čas najraje preživlja s svojimi prijatelji, ob lepem vremenu pa rad sede na svoj jekleni konjiček in se z njim zapelje po čarobni pokrajini Goriških brd ali do obale, do katere ima približno dvajset minut vožnje. »Motociklizem je bolj za hobi, ni ravno neka strast. Pri nas je tako, da moraš pri 14 letih narediti izpit za motor, drugače je že malo čudno.« Tomaž prizna, da je pred leti tudi kdaj malce bolj »privil« svojega jeklenega konjička, a je bil vedno zelo previden, da ob tem ne bi ogrožal sebe ali preostalih udeležencev v prometu.

Obožuje romantične večerje

Zase pravi, da je preprost kmečki fant, družaben, romantične narave in obožuje romantične večerje v soju sveč. V zameno od deklet pričakuje, da ga popeljejo med zvezde. Pravi, da si želi igrivega in nagajivega odnosa, ki bi temeljil na spontanosti.

Izbranka bo skoraj zagotovo blondinka

Želi si najti sorodno dušo, se z njo ustaliti ter zaživeti na njihovi domačiji. Najraje bi spoznal preprosto, prijazno dekle. Pravi, da fina dekleta niso po njegovem okusu. Pri dekletu mu je pomembnejša iskrica, ki bi preskočila med njima in ne vizualnost »Všeč so mi blondinke. Vsa moja nekdanja dekleta so bila blond.«

Vendar je Tomaž glede tega popustljiv in dopušča možnost, da je dekle pobarvana blondinka. »Ta barva mi je pač všeč.« V kolikor se bo Tomaž odločil in izbral kakšno črnolasko ali rjavolasko ter se bo le ta pripravljena prepustiti njegovim rokam, jo lahko Tomaž tudi pobarva, saj si je v preteklih vezah nabral kar nekaj izkušenj tudi na tem področju.

Aleš-Rod   Foto: POP TV

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri