Ljubezen po domače: Kovčke je morala spakirati Anemari Klun

Ljubezen po domače: Kovčke je morala spakirati Anemari Klun (foto: POP TV) POP TV
3. 6. 2018

43-letna bolničarka Anemari Klun iz Dolenje vasi je po burnem dogajanju na domačiji Jožeta Mastnaka morala zapustiti njegovo kmetijo.

Jože Mastnak je dejal, da si želi najti pošteno, čustveno in urejeno žensko. Pravila igre nalagajo, da pri izbiranju kandidatk izloča eno za drugo. No, nekatere so bile ob izločitvi srečnejše, kot bi bile, če bi še naprej ostale na njegovi domačiji. Meri Radovac si je ob izločitvi bolj kot ne oddahnila. Marija Jezovšek se je vrnila k svoji veliki ljubezni, skrbi za okolico. Polona v Jožetu ni videla perspektive in je raje odšla k Mihaelu.

Stalni boj med Anemari Klun in Simono Zgonec

Marsikdo je ob spremljanju oddaje Ljubezen po domače verjetno dobil občutek, da sta Anemari in Simona kot nekakšen primerek boja v živo. Če ni provocirala ena, je to počela druga. V nekem trenutku je situacija iz komične prešla v napet konflikt, ko je Simoni enostavno bilo dovolj in je z roko udarila po mizi ter s tem dala Anemari morda vsaj za trenutek misliti, da vrag počasi jemlje šalo. Ne smemo pozabiti, da je Simona kot mesarka trd oreh tudi za energično nabito Anemari!

Anemari ni uspela osvojiti Jožetovega srca

Anemari je zase dejala, da ima svoj jaz, je ljubeča in je nekakšen unikat. V oddaji je to tudi pokazala, a žal s svojim jazom in unikatnostjo zanetila marsikateri prepir, s katerim je dodobra načela živce tudi potrpežljivemu Jožetu.

Po tem, ko Moniki, hčerki Anemari, ni uspelo prepričati Renata Lužarja, da bi jo izbral v ožji krog izbrank, saj ga je s svojimi vprašanji milo rečeno šokirala, je odšla domov. Kasneje je prišla na obisk k svoji materi Anemari na Jožetovo domačijo in želela z ganljivim govorom prepričati Jožeta, da bi izbral njeno mamo. Neuspešno! Ostale kandidatke, ki so bile v tem času na Jožetovi domačiji, so bile nad tem dejanjem, milo rečeno osuple. »To, da je prišla hčerka in nagovarjala Jožeta, da naj izbere njeno mamo ... Popolnoma neprimerno,« pravijo

Kljub trudu in hčerinim dejanjem je morala Anemari Jožetovo domačijo zapustiti

Anemari je pred oddajo dejala, da jo pri moškem najbolj prepriča karakter. »Karakter je ta, s katerim živiš, osebnost pa se spreminja.« Mislila je, da bo Jožeta prepričala s svojo direktnostjo, navihanostjo in razigranostjo. Žal se njen načrt ni izšel in morala je oditi. Največja ironija v celotni zadevi je ta, da je s svojim vedenjem omogočila ravno svoji največji nasprotnici Simoni, da skupaj z Jožetom odideta na romantično potovanje.

Če je bil Arsen Dedić pred leti očaran nad pegastim dekletom v njegovi ulici, pa Jožeta Mastnaka pegasta Anemari na njegovi domačiji žal ni prepričala.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: POP TV