Ljubezen po domače: Spoznajte nove iskalce ljubezni!

20. 7. 2018 | Vir: Lady
Deli
Ljubezen po domače: Spoznajte nove iskalce ljubezni! (foto: Pop TV, Igor Zaletel, Miro Majcen)
Pop TV, Igor Zaletel, Miro Majcen

Po dveh uspešnih preteklih sezonah šova Ljubezen po domače, v katerih so se nekatera srca nesmrtno zaljubila, novi iskalci ljubezni skorajda že stojijo v vrsti.

Vse poletje bodo držali pesti ter si skozi predstavitve poskušali pridobiti naklonjenost njega oziroma nje, tisti najbolj pogumni kandidati pa bodo junakom podeželja in kraljici kmečkih src napisali celo ljubezensko pismo, ki bo lahko na koncu usodno. In ko že govorimo o usodi, lahko rečemo, da sta bili tako prva kot tudi druga sezona usodni za kar nekaj src.

Miha Božič (30 let), Krško

Na njihovi kmetiji, ki leži med Krškim in Sevnico, imajo nekaj živali in se ukvarjajo z vinogradništvom. Svojo punco bi najraje z motorjem odpeljal na morje. Je spreten v servisiranju strojev, najraje se druži s prijatelji. Je zabaven, zgovoren in si želi zabavno in samozavestno dekle.

Ljubezni ni nikoli preveč

Milan Tržan (59 let), Zabukovje

Milan je lani v oddaji Ljubezen po domače iskal ljubezen, a ga je Vesna hitro poslala domov. Preden si je uredil kmetijo, je delal v rudniku. Pri dekletu išče poštenost in iskrenost. Sprošča ga delo v gozdu in vinogradu. Zase pravi, da je preprost in prijazen, v družbi pa zelo rad pove kak vic.

Ljubezni ni nikoli preveč

Gašper Hafner (29 let), Škofja Loka

Ima majhno kmetijo, ki je zrasla na žuljih več rodov. Je nasmejan in družaben fant, ki mu največ pomenijo družina in prijatelji. Pri partnerici si želi veliko smisla za humor in spontanosti, ne mara pa ljubosumja.

Ljubezni ni nikoli preveč

Jaka Hafner (26 let), Škofja Loka

Jaka je Gašperjev mlajši brat. V nasprotju z Gašperjem si želi potovati, najraje bi pozimi obiskal Tajsko in si tam napolnil baterije po dolgem in napornem delu na kmetiji.

Ljubezni ni nikoli preveč

Darja Tomažin (49 let), Draga pri Šentrupertu

Veliko let je delala v Švici in se je v Slovenijo vrnila, da je pomagala ostarelim staršem. Ima konjeniško kmetijo z ribnikom. Želi si delavnega partnerja, ki bi ji pomagal voditi kmetijo in ne bi bil zgolj obešalnik ...

Ljubezni ni nikoli preveč

Jože Rožen (54 let), Kotlje

Klen Korošec je preproste, vesele narave. Najraje ima svojo hčerko, ki mu tudi pomaga na kmetiji. Je zaveden gasilec, vedno pripravljen pomagati drugim. Včasih je rad plesal bugi vugi, danes raje pleše polko.

Ljubezni ni nikoli preveč

Marko Jus (39 let), Stoperce

Želi si preprosto in pošteno dekle, ne mara zahrbtnosti. Ima zelo urejeno kmetijo, prosti čas najraje preživlja s prijatelji. Rad spremlja oddajo Ljubezen po domače, najraje bi odpotoval kar na Karibe.

Ljubezni ni nikoli preveč

Janez Kucler (42 let), Horjul

Želi si ženske družbe, saj je na kmetiji težko biti sam. Ukvarja se z gozdarstvom in živinorejo. Veseli se oddaje, saj bo spoznal veliko deklet in bo med njimi lahko izbral pošteno temnolasko, ki mu bo stala ob strani.

Ljubezni ni nikoli preveč

Andrej Jeraj (39 let), Ljubno ob Savinji

Svoje dekle bi najprej peljal na dolgo potovanje. Sam je prepotoval že veliko sveta, splezal je na Kilimandžaro in na Mont Blanc. Rad pleza, jadra, kolesari in se ukvarja z vzrejo govedine angus ter žaganjem lesa.

Ljubezni ni nikoli preveč

Kristjan Gričnik (31 let), Zreče

V oddajo se je prijavil, ker ima rad pustolovščine in nima kaj izgubiti. Živi na veliki kmetiji na Pohorju, kjer pridelujejo jagode, maline, ukvarjajo se z žaganjem lesa in turizmom.

Ljubezni ni nikoli preveč

Tomaž Bizjak (24 let), Goriška brda

Na njihovi kmetiji redijo govedo, kopitarje, drobnico, imajo vinograde, sadovnjake, ukvarjajo se s pridelavo zelenjave in turizmom. Živi na čudovitem koščku Slovenije, ki je od morja odmaknjen le 20 minut vožnje. Tja se rad odpravi z motorjem. S sabo bi na morje odpeljal privlačno in drzno dekle.

Ljubezni ni nikoli preveč

Foto: Pop TV, Igor Zaletel, Miro Majcen

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret