Ljubezen po domače: Tamara Korošec že pozabila na bivšega Renata Lužarja, ta postavni mladec zdaj greje njeno posteljo

Ljubezen po domače: Tamara Korošec že pozabila na bivšega Renata Lužarja, ta postavni mladec zdaj greje njeno posteljo (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
29. 9. 2020

Tamara Korošec se je že pred časom razšla z Renatom Lužarjem, ki ga je spoznala v šovu Ljubezen po domače, zdaj pa vse kaže, da je sveže zaljubljena.

"Pogovarjala sva se in si nekaj časa dopisovala, a je pri tem tudi ostalo. Sedaj pa sva se slučajno spet srečala, ker imava skupnega prijatelja. Skupaj smo šli na pijačo in tako se je najina zveza začela," je za Žurnal povedala zgovorna Tamara Korošec in ob tem dodala, da se z novim izbrancem poznata že nekaj let, ljubezenske iskrice pa so preskočile šele sedaj, ko sta se slučajno spet videla.

No, vse se zdi, da je njuno razmerje še zelo sveže, saj je Tamara še nedavno v oddaji Ljubezen po domače s kavča razkrila, da je samska.

Svojega novega izbranca je že objavila na svojem Instagram profilu, a ga za zdaj še nekoliko skriva, na prvi pogled pa se zdi, da kar malo spominja na bivšega Renata, s katerim je Tamara do nedavnega živela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onda si se TI pojavio ....❤

A post shared by 🖤🤍 Frigidna🤍🖤Antidepresivna 💊😎 (@tamarakorosecofficial) on

Priporočamo