Ljubezen po domače: To je nova srčna izbranka Renata Lužarja, Tamara je že pozabljena

Ljubezen po domače: To je nova srčna izbranka Renata Lužarja, Tamara je že pozabljena (foto: POP TV) POP TV
4. 9. 2020

Renato Lužar iz oddaje Ljubezen po domače se je nedavno pohvalil z novo srčno izbranko, ki kar malo spominja na njegovo bivšo Tamaro Korošec, s katero sta se spoznala v šovu. 

 

Renato Lužar je tisti postavni mladenič, ki je v šovu Ljubezen po domače iskal dekle in na koncu je njegovo srce ukradla Tamara Korošec. Parček je kmalu po koncu šova zaživel skupaj na njegovi kmetiji, kjer sta si ustvarila svoje ljubezensko gnezdece, svojo ljubezen pa sta si večkrat javno izkazovala tudi na družbenih omrežjih.

Nato pa je udarilo kot strela z jasnega, da sta se letos februarja razšla, še zdaj ni jasno, kaj točno je botrovalo njunemu razhodu. Tamara je kasneje razkrila, da je našla novo srečo, Renato pa je svojo novo srčno izbranko predstavil šele nedavno, ko se je z njo pohvalil na družabnih omrežjih. Lepotički je ime Patti, prihaja pa iz Celja. 

Vse kaže, da je Tamara zdaj že pozabljena, je pa tudi njegova nova izbranka temnolaska in dolgolaska, podobno kot je bila njegova bivša Tamara, kar je vsekakor zanimivo.

Priporočamo