Ljubezen po domače: Znani so pari!

9. 6. 2018
Deli
Ljubezen po domače: Znani so pari! (foto: POP TV)
POP TV

Ljubezensko dogajanje v oddaji Ljubezen po domače so zapustile še zadnje izpadle kandidatke. Alenka, Pavla in Sonja so tako morale zapustiti iskrivo dogajanje.

Sedaj so ostale samo še izbranke, ki so jih izbrali moški iskalci ljubezni in izbranec, ki ga je izbrala Vesna kot edina predstavnica nežnejšega spola, ki je v oddaji iskala svojega princa na belem konju. S tem se je izbor zaključil in pari so postali znani.

Kdo so dekleta oziroma gospe, ki so kot zadnje odšle domov?

Alenka Brezovšek je zgovorna, simpatična in vesela 43-letna Celjanka, ki je sodelovala tudi že v šovu Big Brother. Za sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače se je odločila, ker rada spoznava in doživlja nove stvari. »Miši se mi je na predstavitvi zdel predvsem drugačen in zaradi tega tudi zanimiv.« No, Mihaelovo drugačnost je Alenka kaj kmalu spoznala na zmenku z njim, ko je morala čistiti paradižnik in ob tem trpeti žejo! Romantično ravno ne, drugačno pa zagotovo!

»Ko sem Mihaela spoznala v živo sem takoj opazila, da je zelo zadržan. Zame osebno malo preveč. S tem me je tudi nekako odbil. Upam, da bo našel punco, ki bo delila njegovo miselnost.«

Pavla Kavčičpa

Pavla Kavčič je zgovorna 60-letnica, ki je želela spoznati prijatelja, ki bi znal brati njene želje, sama bi, kot pravi sama, izpolnila vse njegove želje. Zagotovo je bila izkušnja, ki jo je doživela s sodelovanjem v oddaji Ljubezen po domače, še en kamenček v mozaiku njenih izkušenj. K sodelovanju v oddaji jo je prijavila njena hči, nad čimer je bila sprva kar malo presenečena in nejevoljna. »Takrat sem bila kar malo presenečena in sem hčerki tudi rekla, da me ne more kar tako prijaviti, brez moje vednosti.« Na koncu se je vse uredilo in Pavla je vse skupaj vzela bolj kot ne za šalo ter odšla novim dogodivščinam naproti. »Želela sem spoznati zgolj prijatelja. Ko sem Milana spoznala, sem ugotovila, da je prijazen gospod, a ga kot partnerja nisem videla.«

Sonja Frančič se je pisani druščini na Milanovi domačiji pridružila kasneje. Ko je prišla na domačijo, se je izdajala za Milanovo bivšo ženo in s tem spravila ostale gospe v začudenje in negotovost, ki pa se je kaj kmalu razblinila, ko je razkrila svojo pravo identiteto. Po pripovedovanju nekaterih že izločenih kandidatk bi bila ravno Sonja najbolj primerna za Milanovo življenjsko sopotnico. A Milan je izbral Anno in Sonja je žal morala zapustiti njegov dom, se posloviti in oditi domov.

Sonja Frančič

In novi pari so ...

Po pestrem dogajanju v preteklih tednih, so se iskalci in iskalka ljubezni morali odločiti in nekoga izbrati.

Vesna Šošterič se je odločila za njenega Jožka Kmetiča, kar je bilo verjetno marsikateremu gledalcu in gledalki jasno že takoj na začetku letošnje sezone oddaje Ljubezen po domače. Nenazadnje so že takrat metuljčki v Vesninem trebuhu napravili svoje in tega niti ni skrivala. Mehurčki so takrat šli gor in dol ter levo in desno in tega ni bilo moč ustaviti. No, sedaj sta metuljčka skupaj! Kakšen ples bosta zaplesala in kako jima bo šel od rok, bomo videli po njunem izletu v tretje največje Češko mesto Ostrava, kamor sta odpotovala.

Renato Lužar je izbral svojo temnolaso lepotičko Tamaro Korošec, ki je bila ves čas trn spotike pri Doroteji Knehtl. Tudi tukaj je bila naklonjenost Renata do Tamare vidna že kaj kmalu po začetku oddaje. Skozi tedne se je njuna zaljubljenost le še razvijala. Sedaj sta odšla na romantični oddih v Istanbul in čas bo pokazal ali se bo njuna zaljubljenost kasneje razvila tudi v ljubezen in postregla še s kakšnim »produktom«, ki ga je Renato svoji mami, na njeno začudenje, že napovedal.

Mihael Kasaš je izbral Danico, ki se je v dogajanje vključila malo kasneje, a kljub krajšemu času sobivanja z Mihaelom ali Mišijem, kot ga dekleta kličejo, uspela nekako ogreti njegovo srce. Sedaj ju čaka romantično potovanje, na katerem pa verjetno ne bo tesnejših oziroma intimnejših stikov, saj Mihaelu, po njegovih besedah, spolnost ne pomeni toliko in se raje »združuje« na višjih ravneh.

Jože Mastnak je izbral odločno Simono Zgonec, ki je tekom oddaj bila največja konkurentka Anemari Klun. Občasno je bilo dogajanje kar napeto in v nekem trenutku je Jože svojo kmetijo zapustil in odšel na posvet ali pa zgolj samo na oddih k Vesni Šošterič. Kakorkoli, sedaj je izbral in čas bo pokazal ali je izbral prav. Po romantičnem izletu na Bled bo morda tudi že jasno, ali bosta uspela s Simono njun odnos tudi nadgraditi.

Milan Medved se je navkljub visokorasli Anni Simić, odločil zanjo. Sam je namreč na začetku oddaje večkrat omenil, da ga njena višina moti. A izgleda, da ga je Anna prepričala z drugimi atributi in Milan je zagrizel v to jabolko. Ali je to jabolko kislo ali sladko, bo pa kaj kmalu spoznal sam. Tudi na Milanovi domačiji je bilo dogajanje kar pestro in burno. Se pa je ozračje malo ohladilo, ko je domačijo zapustila Roža. Milanu je Anna postavila kar nekaj pogojev, ki jih mora Milan izpolniti, če želi ostati z njo. Ali bo Milanu to uspelo, bo morda jasno že po njunem romantičnem potovanju.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: POP TV

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik