Ljubezenska pravljica Hajdi Korošec Jazbinšek: To je njen 11 let mlajši mož, kaj nista sanjski par

Ljubezenska pravljica Hajdi Korošec Jazbinšek: To je njen 11 let mlajši mož, kaj nista sanjski par (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
30. 4. 2021

Hajdi Korošec Jazbinšek je že leta srečna v objemu svojega moža Urbana Jazbinška.

Hajdi Korošec Jazbinšek je pred leti osvajala glasbene odre, ko je navduševala s svojimi otroškimi uspešnicami, zdaj pa je že leta uspešna podjetnica, ki ima v središču Celja butik z otroškimi dodatki in vsem, kar potrebujejo mamice.

Hajdi pa ni uspešna le poslovno, saj se njena poslovna zgodba prepleta tudi v zasebno življenje, saj svoje uspešno podjetje vodi s svojim možem, s katerim sta se pred leti spoznala na banki, kjer je Hajdi nekoč delala.

Uradno sta par postala 28. junija, usoden pa je bil koncert v Beogradu, kamor sta odšla poslušat Jamiroquaia, ki je obema zelo všeč. Njuna ljubezenska pravljica pa je še posebej romantična, saj je lepa plavolaska že pred časom razkrila, da je bila v njenih otroških letih kot pevka Urbanova prva simpatija, že takrat pa si je dejal, da jo bo nekoč poročil in tako se je tudi zgodilo. Usodni da sta dahnila leta 2013, ko je Hajdi pod srcem nosila njunega prvega sina. "Zelo sem srečna. Vse med nama se je dogajalo zelo hitro. V nekaj mesecih sem zanosila, v letu dni sva zaživela skupaj," je pred časom povedala v intervjuju za TV Veseljak. Urban je 11 let mlajši od svoje srčne izbranke, a je to težko ugotoviti, saj je Hajdi tako mladostna, da bi ji le stežka pripisali, da je že v štiridesetih.

Danes sta ponosna starša dveh sinov, uspešna poslovneža, v prostem času pa ju najbolj navdušujejo potovanja, skupaj pa sta prepotovala že velik del sveta. 

Veljata za enega najbolj skladnih parov med znanimi Slovenci in zdi se, da sta tudi po letih zakona še vedno zaljubljena do ušes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)