Ljubezenska pravljica Jurija Zrneca, tako lepo srčno izbranko ima in takole uživata skupaj

6. 5. 2021
Deli
Ljubezenska pravljica Jurija Zrneca, tako lepo srčno izbranko ima in takole uživata skupaj (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Igralec Jurij Zrnec je po ločitvi od igralke Sabine Kogovšek srečo v ljubezni našel v objemu glasbenice Aleksandre Ilievski.

Igralec Jurij Zrnec je že leta srečen v objemu lepe glasbenice Aleksandre Ilievski, s katero sta si ustvarila prijeten dom, kjer so svoje mesto našli tudi ljubki hišni ljubljenčki. Par sta od leta 2014, njuno razmerje pa sta javno potrdila na koncertu Aleksandrine skupine Pliš, marca leta 2015. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Jurij ne skriva, da je srečen v ljubezni in pred časom je tudi odkrito povedal, kako zelo pomembna je v njegovem življenju njegova srčna izbranka. "Tisti 'ne išči, bodi najden' je kar resničen. Vesel sem, da imam srečo, da so se vsi planeti, ki so bili za to potrebni, postavili v vrsto. Prepričan sem , da marsikdo v življenju nikoli ne doživi tega. Mislim, da mi je to rešilo življenje. Če se to ne bi zgodilo, kdo ve, kje bi končal," je bil odkrit v pogovoru za Žurnal24.

Zdaj sta že nekaj let srečna v objemu drug drugega, skupaj pa občasno tudi glasbeno sodelujeta, kar jima gre zares odlično.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk