Ljubezenska pravljica Ksenije Benedetti in Borisa Cavazze: Te zaljubljene poročne fotografije povedo več kot tisoč besed

Ljubezenska pravljica Ksenije Benedetti in Borisa Cavazze: Te zaljubljene poročne fotografije povedo več kot tisoč besed (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
23. 4. 2021

Ksenija Benedetti in njen srčni izbranec, gledališki velikan Boris Cavazza, sta se leta 2016 po treh letih ljubezni odločila, da naredita korak dalje. V popolni tajnosti stran od medijev sta se poročila v Sečoveljskih solinah.

Na tisti dan imata Ksenija Benedetti in Boris Cavazza izjemno lepe spomine, zaljubljeni par pa se je skupaj z domačimi po obredu s solinarsko barko odpravil v Piran. 

Njune poročne fotografije so prava ljubezenska pravljica na sliki, vsaka govori zgodba zase, vsem pa je skupno, da sta na njih videti izjemno srečna in zaljubljena in da jima je bila ta ljubezen enostavno usojena.

Ksenija je nosila čudovito belo obleko, ki je spominjala na eleganco Jackie Kennedy, zaostajal pa ni niti Boris, ki se je odločil za nekoliko bolj sproščeno obleko, ki pa mu je odlično pristajala. Pogled na njune poročne fotografije je vedno pravi navdih in upanje za vse, ki morda še iščete svojo pravo ljubezen.

Priporočamo