Ljubezenska pravljica Mojce Mavec: Tako odkrita je bila o svojem fantu, ki ji je dvoril leto dni

Ljubezenska pravljica Mojce Mavec: Tako odkrita je bila o svojem fantu, ki ji je dvoril leto dni (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
19. 4. 2021

Voditeljica Mojca Mavec le redko odkrije kakšno podrobnost iz svojega življenje, nedavno pa je priznala, da ji je v razmerju zelo lepo.

Leta 2014 je bilo za voditeljico Mojco Mavec eno težjih, saj se je po dolgih letih razšla s svojim partnerjem in spet ostala sama. A nato se je pojavil nov vitez na belem konju, ki je Mojci dvoril kar leto in pol. Na koncu se je le vdala in danes živi svojo ljubezensko pravljico.

Za Žurnal24 je tako povedala, kaj najbolj obožuje v svojem razmerju. "In veste, kaj je najlepše? Da v teh norih časih, ko niti ne veš, kako bomo živeli naslednji trenutek, vsaj ljubezen prinaša zdravo konstanto. In to drži kot pribito," je bila odkrita Mojca.

Mojčin partner je nekaj let mlajši, a jima razlika v letih ne predstavlja prav nobenih težav. Že vse od leta 2017 sta srečna v objemu drug drugega in zdi se, da je njuna ljubezen danes močnejša kot kdajkoli prej.

Priporočamo