Ljubezenska pravljica moža pokojne Simone Weiss, takšna je danes njegova srčna izbranka

Ljubezenska pravljica moža pokojne Simone Weiss, takšna je danes njegova srčna izbranka (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
5. 5. 2021

Goran Šarac, mož pokojne glasbene dive Simone Weiss, že nekaj časa spet ljubi.

 

"Vesel in srečen sem in rad bi se zahvalil, da si mi stala ob strani, me podpirala v težkih časih, na novih poteh življenja, se odrekala svojim željam, da osrečiš mene, nas in moje ambicije," je Goran Šarac zapisal ob skupno fotografijo, ki jo je že pred časom objavil na družabnem omrežju in dodal: "Obenem si upoštevala in nikoli izrivala moje preteklosti, lepih spominov in bolečine. Čeprav je tvoja želja, da te ne izpostavljam javnosti, jo v tem trenutku kršim. Hvaležen sem ti, da si me vrnila v življenje, draga Jana."

Njegova nova srčna izbranka Jana Polak pa je tudi odlična kuharica, ki svojega Gorana ob vsaki priložnosti razvaja s kulinaričnimi dobrotami, da se ob pogledu na te fotografije vsem cedijo sline.

Vesele Velikonočne praznike želim. Jaz sem za danes končala, potratna, orehova, makova potička. Ja, hmmm big family😁. Obvezno pa Goran Sarac še vse preizkusi 🤣🤣(zadnja slika)

Objavil/a Jana Polak dne Petek, 02. april 2021

Goran je po smrti ljubljene žene Simone uspel obrniti nov list v svojem življenju in začeti novo ljubezensko pravljico, spomin na njegovo pokojno ženo pa bo seveda živel večno.

Priporočamo