Ljubezenska zgodba Akija Rahimovskega: Njegovo srce je osvojila TA Slovenka

Ljubezenska zgodba Akija Rahimovskega: Njegovo srce je osvojila TA Slovenka (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
24. 1. 2022

Še vedno močno odmeva novica o smrti priljubljenega pevca, ki se je poslovil minuli konec tedna.

Glasbeni svet je pretresla vest, da je v Novem mestu za vedno zaspal izredno priljubljen pevec skupine Parni Valjak, Aki Rahimovski.  

Preberite si še: Čudovit stajling za ženske nad 40 let: Poglejte, s kakšno mini obleko je "zažgala" Ana Klašnja!

Kot je poročal hrvaški portal Večerni list, naj bi se Aki v soboto s partnerko Barbaro in njuno hčerkico Antonijo odpravil na izlet, ko mu je naenkrat postalo slabo. Akija so hitro odpeljali v bolnišnico, vendar mu zdravniki žal niso mogli več pomagati. 

In če ste se morda spraševali, kdo je Slovenka, ki je osvojila Akijevo srce, ...

Po poročanju 24ur gre za Barbaro Vesel, ki je bila od Akija mlajša 27-let, kot je pred časom zapisal omenjen portal, pa je Barbara po poklicu zdravstvena tehnica.

Barbara in Aki naj bi po poročanju medijev zadnja leta skupaj živela v Sloveniji, kar so pred časom potrdili tudi njuni sosedi, ki so Akija večkrat ujeli med sprehodom z vozičkom.

Konec leta 2019 sta se z Barbaro namreč razveselila hčerkice, ki sta poimenovala Antonija. O njuni zvezi je sicer znanega le malo, saj je bil pevec od nekdaj prepričan, da je njegovo medijsko življenje potrebno ločiti od zasebnega. 

Le redke fotografije ...

Aki je bil sicer pred zvezo z Barbaro v zakonu z Ingrid Rahimovski, s katero sta bila poročena kar 40 let. 

Tudi z Ingrid se je le redko pojavil v javnosti, zato mediji velikokrat sploh niso vedeli, kako njegova žena izgleda. No, na spletu je mogoče najti nekaj njunih redkih fotografij, a kot je povedal Aki, so skoraj vsi fotografi spoštovali njuno željo in le redko posneli kakšno njuno skupno fotografijo. 

Preberite več na Cosmopolitan.si