Ljubezenska zgodba Indire Ekić in postavnega trenerja!

Ljubezenska zgodba Indire Ekić in postavnega trenerja! (foto: mima) mima
Vir: Nova
19. 3. 2018

Finalistka šova Biggest Looser Indira Ekić že dobra dva meseca kar žari. Razlog ni le v izgubi 30 kilogramov, kar je dosegla z udeležbo v šovu The Biggest Loser, ampak se skriva na njeni srčni strani.

Spomnimo – Indira je v šov odšla z razlogom, saj se je pred tem zaradi pridobljenih kilogramov razšla s svojim fantom. "S fantom sva se razšla prav zaradi debelosti. Po treh letih zveze mi je dejal, da sem luštna punca, ampak da ga vizualno več ne privlačim. Spoznal me je, ko sem imela 92 kilogramov. Potem pa sem se samo še redila. Takrat sem uvidela, kako je, ko imaš osebo rad in bi zanjo naredil vse. Potem pa ti nekdo reče, da nisi dovolj dober, ker si predebel. To me je sesulo in ravno ob pravem času je prišla prijava in poziv za šov," je povedala Indira, ki je že takrat vedela, da potrebuje motivacijo za spremembo v življenju. In ta se je zgodila!

"Takrat mi je še ta isti fant rekel, da če se prijavim v šov, naj se odločim. Ali šov ali on. Ni mi bilo ravno jasno, ali me je pustil zaradi debelosti. Zakaj bi mi nato postavljal pogoje? Do danes se nisva videla in ne vem niti, ali je gledal šov. Odkrito me tudi ne zanima, ker se več ne ukvarjam z njim."

Indira Ekić: Spet je zaljubljena!

Spremembe v šovu - tudi na ljubezenskem področju

Indira je ubrala svojo pot in sodelovanje v šovu ji ni prineslo le velikih sprememb, ampak tudi novo ljubezen. "Bivši fant me je naučil, da iščem pozitivne stvari v življenju, ki jih lahko izkoristim, da mi je lepše. Nikoli te ne sme nihče omejevati pri tem, kar si želiš," z nasmeškom zatrjuje Indira, ki je nato v šovu spoznala trenerja Jana Kovačiča in njegovo ekipo, v kateri je bil tudi Matic Kolenc.

Že med pripravami na finale sta Štajerka in postavni trener veliko časa preživela drug z drugim. Javno se sicer nista izpostavljala, je pa Matic v eni od svojih objav na družabnem omrežju napisal, kako zelo ponosen je bil, da je dosegla to, kar si je želela. Skupaj smo ju nato videli še na športnih aktivnostih in veliki zabavi na kurentovanju na Ptuju. "Nikoli ne veš, kje te doleti ljubezen in s kakšnim namenom pride," pove Indira. "Zgodi se ravno takrat, ko jo najmanj pričakuješ." In res. Indira je ni pričakovala in zgodila se je. Matic je njena nova ljubezen in to nam je potrdila tudi v telefonskem klicu. "Res je. Ljubezen je in vesela sem, da imam ob sebi nekoga, ki me podpira." 

Besedilo: MIMA // Foto: MIMA, osebni arhiv