Ljubezenska zgodba zakoncev Schumacher

Michael Schumacher (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
9. 1. 2014

Samo nekaj dni pred 45. rojstnim dnem je Michael Schumacher nesrečno padel na smučišču, udaril z glavo ob skalo in padel v komo. Od takrat je ob njegovi postelji v bolnišnici nenehno njegova žena Corinna, s katero sta močno povezana že 20 let.

Michael je srečno poročen s Corinno, ki se je kot dekle pisala Betsch, od poroke pa veljata za zlati par v Formuli 1. Lepa plavolaska je Michaela spoznala leta 1991, in sicer prek svojega tedanjega fanta, prav tako dirkača Formule 1 Alana Heinza-Haralda Frentzna, in sicer ko je delala kot receptorka.

Med njima z Michaelom je preskočila iskrica, zato je Alana pustila in se ogrela za bodočega najboljšega dirkača. Pet let pozneje, 1. avgusta 1995, sta v nemškem Kerpnu dahnila usodni da. Čez dve leti, 20. februarja 1997, se jima je rodila hčerka Gina Maria, 22. marca 1999 pa je na svet prišel še sin Mick.

"Moje sanje in želje so vedno bile živeti z žensko, ki jo ljubim. Ne počutim se dobro, ko sem sam. Rad se razdajam in preživljam čas z nekom, ki ga ljubim," pravi Michael. "S soprogo Corinno mi to lepo uspeva." In res, Corinna mu je vedno in mu še stoji ob strani. Podpirala ga je v dirkanju in v vsem, kar je počel.

Nikoli ga ni poskušala odvrniti od nevarnosti, ki jim je bil izpostavljen. Predobro je namreč vedela, kaj mu pomeni hitrost. V vseh letih zakona se je naučila biti dovolj hladnokrvna, ko je morala nenehno trepetati bodisi zaradi treningov bodisi zaradi dirk.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 03/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 03/2014

Story Story 03/2014, od 08. 01. 2014