Ljubezenski šovi: Poroka, zabave in razdrte ljubezni!

Ljubezenski šovi: Poroka, zabave in razdrte ljubezni! (foto: Mankica Kranjec, Pop TV, osebni ahriv) Mankica Kranjec, Pop TV, osebni ahriv
Vir: Nova
10. 4. 2017

Oddaja Ljubezen po domače, ki jo na malih zaslonih lahko spremljamo vsak petek, je bila posneta preteklo poletje. Prav zato so tudi do našega uredništva prišle številne novice o tem, kaj se z akterji dogaja v teh dneh in kako se bo šov razvijal v prihodnje.

Mi smo odprli skrinjico spominov na oddajo in pokramljali z Eriko in Damjanom, ki sta pred leti svojo srečo našla prav v podobni oddaji, in ju povprašali, pri katerem paru so po njunem mnenju iskrice najbolj krešejo.

Čeprav je od poroke Erike in Damjana minilo že več kot pet let, so njuni spomini na oddajo, ki jima je spremenila življenje, še kako živi. K temu deloma pripomore tudi oddaja Ljubezen po domače, ki je, čeprav je na televiziji zaradi težav s sprejemnikom ne spremljata, obudila stare občutke. "Ko včasih ujamem kakšen prispevek, moram reči, da mi je zelo lepo pomisliti na te čase, ko sva z Damjanom postala par," nam je na začetku povedala Erika in dodala, da po svoji izkušnji te oddaje spremlja z malce distance. "Za kamerami se dogaja še marsikaj, kar se ne pokaže in česar se ne vidi. Jaz sem sicer med snemanjem na kamere kar malce pozabila, ampak predvsem zato, ker smo se z ekipo res lepo ujeli. Malce sem bila zadržana, ampak to zato, ker svojih čustev nisem hotela postaviti 'na pladenj'. Nikoli nisem verjela, da bi se lahko zaljubila v 'umetno' ustvarjeni atmosferi," nam je povedala in dodala, da je bil čas od zaključka snemanja oddaje do njune poroke sicer velika tajnost.

"Nama je bilo rečeno, da se morava kot par skrivati po zaključku oddaje. Ampak nama je bilo lažje, kot je parom iz te oddaje, saj je bil od konca snemanja od začetka predvajanja le dvomesečni zamik. Ko so pa na Pop TV javili, da so predvajanje zamaknili za toliko časa, pa priznam, da me je kar malce stisnilo za pare, ker ne smejo nikomur ničesar povedati," je priznala in dodala, da njuna poroka sicer ni potekala v okviru oddaje. "Vedno navijam za ljubezen in srčno si želim, da se vsaj en par v šovu najde," je povedala simpatična mamica in dodala, da je do zdaj največjo naklonjenost opazila med Primorko Lauro in kmetom Janijem.

In prav zaradi velikega razkoraka med snemanjem in predvajanjem na malih zaslonih smo tudi na uredništvu ujeli številne informacije, ki pričajo o končnem razpletu šova. Dejstvo, ki bi ga težko skrili pred očmi javnosti, je, da se skupinica udeležencev v šovu tudi po tem, ko so se studijske luči ugasnile, veliko druži. O tem ne pričajo le naši bralci, temveč tudi fotografije na družabnih omrežjih, ki so jih tekmovalci objavili. Skupaj naj bi namreč preživeli skorajda vsak vikend, ko naj bi po zabavah v različnih slovenskih krajih krepili svoje vezi, ki so nastajale med snemanjem oddaje.

Tako smo izvedeli, da naj bi v šovu bili priča tudi poroki. Svojo izbranko naj bi pred oltar popeljal eden od dveh starejših tekmovalcev, o tem, kdo bo stopil v vlogo ženina in katero dekle v vlogo neveste, pa lahko le špekuliramo. Na Mirovem družabnem omrežju, ki velja za enega izmed najbolj priljubljenih samcev v oddaji, smo namreč zasledili žgečkljive fotografije, ki so bile v decembru posnete s tekmovalko Marino Petrič, in to kar nekaj mesecev po zaključku snemanja oddaje. Na njih parček ne skriva naklonjenosti, saj je Miro – tako kot v oddaji – pokazal, da obožuje Marinino oprsje, komentarji pod fotografijami pa nakazujejo na to, da je prav Marina Mirova izbranka v oddaji. "Kako ti privoščim, da si tam, kjer si zaslužiš biti. Oba!" je pod eno od Marininih fotografij z Mirovega posestva komentirala Marina Kralj, sicer ena od tekmovalk za Mirovo srce, ki pa je izpadla prva.

Na drugi strani pa Tomažev odnos do Darinke, pred katero ne skriva simpatije, namiguje na to, da bi tudi ona dva skupaj lahko zaživela kot par. Ne pozabimo na dejstvo, da je že pred kamerami Tomaž priznal, da bi se z zgovorno svetlolasko lahko ustalil, je pa Darinkin družabni profil precej bolj skromen kot Mirov.

Je ljubezen med Janijem in Lauro zapečatena?

Čeprav je Primorka Laura med vsemi izbrankami najhitreje pritegnila Janijevo pozornost, je tudi po njunem prvem poljubu v oddaji zatrjevala, da je šlo za spontan dogodek prijateljske narave. Na uredništvu smo namreč ujeli govorice, da naj bi se iskrice med Lauro in Janijem sicer zanetile že med snemanjem, a da med njima, vsaj za zdaj, strasti niso ravno burne.

Matej ljubezen našel drugje!

Prav tako se je veliko gledalcev obregnilo ob dejstvo, da je na Matejevem družabnem profilu Facebook mogoče najti objavo, v kateri je Mateju dekle poslalo pesem z naslovom 'Ti si vse, kar imam', ob njej pa dodala še simbol srca, Matej pa ji je v komentarju vrnil dva srčka. Glede na to, da dekle na fotografiji nosi kavbojski klobuk in da je velika navdušenka nad konji, pa lahko le ugibamo, ali gre za njegovo sanjsko žensko. Kako se bodo stvari razpletle, bomo sicer lahko videli v finalni oddaji čez dobra dva meseca.

  • Odgovor Pop TV
    "Vsekakor držimo pesti, da naši junaki najdejo svoje junakinje srca. A do konca sezone je še več kot dva meseca in še ne vemo, kako se bodo ljubezni razpletle. Če se bodo usodno zaljubili in poročili, bomo poroke vsekakor tudi posneli. Ni pa bistvo oddaje poroka, temveč najti iskreno in pravo ljubezen," so nam povedali na POP TV, ki so sicer ravno v preteklem tednu že napovedali novo sezono oddaje. Kot so sporočili, so med predvajanjem prvih štirih epizod prejeli veliko zanimanja kmetov in deklet, zato so prijave za drugo sezono šova, ki se začne snemati že to pomlad, odprte.

Maja Muhič