Ljubezenski štirikotnik na čustveni prelomnici: Raiven, Urban Sever in njegova bivša v objemu postavnega Lukasa

Ljubezenski štirikotnik na čustveni prelomnici: Raiven, Urban Sever in njegova bivša v objemu postavnega Lukasa (foto: Al Ninič Čeak) Al Ninič Čeak
Vir: Nova
12. 2. 2019

Ste se kdaj znašli v zvezi na mrtvi točki, a niste imeli moči, da bi se izvili iz nje? 

Več članov ljubljanskega benda Los Ventilos, s katerimi sta snemala tudi Tomi Meglič in Gregor Skočir, je lani doživljalo pretrese v dolgoletnih zvezah in iz tega se je rodila pesem 100krat (okoli mene). Glavno žensko vlogo v videu pa ima Anja, od katere se pevec Urban v resničnem življenju ni mogel odtrgati. 

“Komad se je medil dolgo, ko pa se je sestavil, sem vedel, da mora biti duet in da ga mora z mano zapeti Sara, ker sva si po značaju in ustvarjalnosti najbližje," je o tem, zakaj so se zapletli ravno z Raiven, povedal Urban Sever, s katerim bend s skoraj 20-letno brado in kupom hitov, doživlja preporod. Raiven dodaja, da ni oklevala, ko je dobila povabilo, in tudi to, da je duet izšel tik pred njenim nastopom na Emi, je ne moti: “Potrditev, da smo se pravilno odločili, sem dobila, ko smo skupaj zapeli v Izštekanih. Ta pesem ima neka čustva, naboj, ki ga še sama ne znam dobro opisati.”Na snemanju videa v Ljubljani pa smo spoznali tudi usodno damo, od katere se Urban ni mogel odtrgati. Par, o katerem pojeta s Saro, sta namreč upodobila baletnik Lukas Zuschlag in Anja Moederendorfer, tudi priznana plesalka in koreografinja. A kot kaže, je šlo za povsem profesionalno sodelovanje, ne za pogrevanje stare juhe, saj je Urban že nekaj časa srečen v objemu svoje Urške.

Besedilo: C. R. // Fotografije: Al Ninič Čeak

Priporočamo