Ljubezenski zapleti in razkrite skrivnosti v Big Brotherju

Ljubezenski zapleti in razkrite skrivnosti v Big Brotherju (foto: Lea) Lea
13. 3. 2015

Več dni socialne izolacije v hiši Big Brother že spreminja odnose med stanovalci.

Ker cele dneve videvajo le drug drugega, razen bigbrotherjevih izzivov pa se jim praktično nič posebnega ne dogaja, se zaradi umetno vzpostavljene hierarhije med njimi, številnih skrivnost, manipulacij in igric že dogaja, da njihova razpoloženja nenavadno nihajo. A medtem ko so nekateri pretirano zaskrbljeni, kot na primer Žiga, ki mu nedavne nominacije ne dajo spati, pa gredo drugim po glavi same poredne misli. Prav vsak izmed njih pa - če se tisti hip ravno ne ukvarja s kakšnim lastnim notranjim demonom - si je že izbral vsaj enega od stanovalcev, s katerim si želi bodisi krajšat čas ali pa mu gre morda že pošteno na živce. A vse to ni še nič v primerjavi z vsem, kar stanovalce še čaka. Nekateri od njih bodo v tej hiši namreč še zelo dolgo.

Še nekaj malega dogajanj zadnjih dni, če ste zaradi spremljanja konkurenčnega Bara ali obveznosti, morda spregledali ali zamudili:

  • Ksenija se je izkazala kot nadvse seksi voditeljica jutranje telovadbe. Navdušen je bil predvsem moški del gledalcev.
  • Tudi v bigbrotherjevem bazenu je že bilo vroče. Veliko božanja in stiskanja je bilo med Ksenijo in Markom, kar je v elitnem delu hiše le težko gledala ljubosumna Pia, nekaj pa se dogaja tudi med Ano Mari in Tiborjem, pa čeprav Ana Mari zatrjuje, da gre zgolj za prijateljski odnos.
  • BB-jevci so dobili obisk ravno v trenutku, ko so morali biti pri miru, kar je bilo nadvse težko, saj so v hišo vstopili klovni z baloni, bleščicami in tortami. Slednje so po zgledu Chaplinovih komedij pristale na obrazih stanovalcev.
  • Ah, in ja: Pia svojima sostanovalcema elitnega dela še ni zaupala svojo veliko skrivnost (nedolgo tega je bila Pia namreč še fant), na tviterjih pa se tudi že čivka, da se je razkrila doslej skrita relacija med Darjo in Davidom. Stanovalci vse vedo, le njima ni jasno, da je vsem znano prav to, kar tako skrbno skrivata.

Ta hip sta v hiši pri gledalcih najbolj priljubljena Tibor in Ana Mari, najmanj pa Nina, Sebastjan, Žiga in še posebno Dijana.

Vsi, ki ste gledali petkovo oddajo, pa vam je jasno tudi, da je Tibor zdaj del elite, Tomaž se je v hišo vselil kot 'elitni špijon', Big Brother pa prav zares igra igro, ki jo obljubljajo že od samega začetka: Pričakuj nepričakovano !

Še nekaj čivkov zadnjih dni!