Amanda in Samanta Šabić: Vzgojili sta ‘fuzbalerčka’

Vir: Lea
22. 3. 2012

Le dan po dnevu žena je svoj rojstni dan praznoval Khan, najbolj nevaren član v družini Šabić. No, nevaren je le na prvi pogled, drugače pa je čisto prijazna ‘zverina’, saj je otročje nagajiv, a tudi crkljiv. Playboyevi zajčici sta celo razkrili, h kateri od njiju se ponoči najraje stisne!

Playboyevi zajčici sta si za domačega ljubljenčka poleg zajčka omislili še nemškega bokserja Khana, za katerega pravita, da je predvsem družinski pes. No, družinski je predvsem zato, ker zanj skrbi vsa družina, poleg tega pa je postal tudi družinski član, ki si je jasno izboril svoj prostor.

“Ker je kratkodlak, večino časa preživi v hiši. Je zelo razvajen, v dnevni sobi ima tudi svoj fotelj, ki si ga je prilastil,” se zasmeje Amanda, Samanta pa svojemu najljubšemu ljubljenčku takoj pomoli pasjo čokolado pod smrček. “Ne mara briketov, obožuje pa pasje testenine z domačim piščančjim mesom. Vsake toliko časa se posladka tudi s pasjo čokolado,” takoj obrazloži, kako razvaja Khana.

Sicer pa se najbolj simpatični in nagajivi sestrici na slovenski sceni strinjata, da Khan od razkošnih stvari večinoma dobi le osnovne, kot so pasji šampon, ovratnica proti bolham, ki je do zdaj še ni imel, krtača, vrečke za ‘kakce’ … “Kar se pa samega imidža tiče, pa vedno v kompletu kupujemo ovratnico, povodec in oprsnico,” še dodata. Jah, tudi moški morajo biti v tem času po zadnji modi!

Lahko počne, kar želi

Khan pa je pred kratkim praznoval rojstni dan in Amanda in Samanta nikoli ne pozabita njegovega datuma – 9. marca. “Ribica je po horoskopu,” takoj doda Samanta, Amanda pa nas poduči: “Ta dan je namenjen njemu in lahko počne, kar želi, od vsakega dobi tudi malenkost, npr. igračko ali kakšen pasji prigrizek.”

No, vse leto pa ga Šabićevi zasipajo z nogometnimi žogami, saj jih obožuje. “Kličemo ga ‘fuzbalerček’! (smeh) Do zdaj je uničil že ogromno nogometnih žog,” priznata njegove ‘grehe’. A mu je vse oproščeno, saj se zna prilizniti seksi lastnicama. “Dostikrat se stisne k nam v posteljo, k Samanti še posebej,” jo zatoži Amanda.

“Je pa tudi zelo zabaven pes, vedno nas nasmeji. Enkrat smo ga na primer pustili samega doma in je našel čokoladno bombonjero, polnjeno z rumom, ki jo je celo raztrgal in pojedel. Ko smo se vrnili domov, nas je pričakal čisto ‘omotičen’!” (smeh)