Ana Marija Mitić je priljubljena pasja varuška

Ana Marija Mitić (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
13. 7. 2014

Da Ana Marija obožuje štirinožne prijatelje, ni skrivnost, in ker to dobro vedo tudi njeni prijatelji, jo pogosto zadolžijo za pasjo varuško.

"Obožujem pasje kosmatince, zato prijateljem z veseljem priskočim na pomoč in jim za kakšen teden popazim ljubljenčka," pravi Ana Marija, ki pa na svojega pasjega prijatelja za zdaj še ni pripravljena: "Še vedno žalujem za svojo psičko Lexi, ki je bila moj prvi pes, a nas je zapustila januarja letos. Bila je sijajna psička in vsi smo zelo jokali, ko smo jo izgubili."

Ana zaradi močnih čustev do Lexi in pomanjkanja časa novega hišnega ljubljenčka še nima, če bi se zanj odločila, pa bi izbrala pasmo mops. "Mopsi so tako grdi, da so že prikupni, a na žalost je ta pasma že tako degenerirana, da se verjetno zanjo vseeno ne bi odločila," pravi igralka in pevka, ki pogosto zabava psičko modne mrhe Manje Plešnar.

"Dallas je zelo nezahteven pes, a ima rada pozornost, tako da se veliko crkljava na kavču. Drži pa, da sem na ulici z Dallas na vrvici deležna veliko več pozornosti. Od komentarjev 'Uf, vidi ovo' do razneženih mamic in otrok. Neki fantek je Dallas označil celo za mini ponija," dogodivščine z Dallas opisuje Ana, ki Manjino psičko pogosto sreča tudi v službi. Dekleti sta namreč sodelavki, Dallas pa je najbolj prisrčna pomočnica v njunem uredništvu.

Sicer pa tekmovalki šova Znan obraz ima svoj glas ljubezen do živali pomeni tako veliko, da se nikoli ne bi spečala z nekom, ki ne mara psov. Čeprav je samska, pa fantov nikoli ne lovi z ljubkimi pasjimi prijatelji: "Lexi sem imela enajst let, a na sprehodu z njo nikoli nisem ujela nobenega fanta."

Napisala: Ana Fetih

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 29/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2014

Story Story 29/2014, od 10. 07. 2014