Daša Podržaj in Rajko Hrvatič: Kupila sta kužka

Vir: Lea
26. 1. 2011

Od nekdaj si je Daša Podržaj, dekle primorskega podjetnika Rajka Hrvatiča, želela kužka. Še ko je bila aktualna nosilka lepotnega naslova miss Hawaiin Tropic je sanjala o mali kosmati kepici, zdaj pa je svoje sanje uresničila na poseben način.

Daša je pred nekaj tedni presenetila svojo mamo Nevo, ki je, odkar se je lepotička skoraj dokončno preselila na Primorsko k svojemu fantu, velikokrat potarnala, da je hiša v bližini Begunj na Gorenjskem preveč prazna.

“Z Rajkom sva malo kepico dobila pri rejcih v Ivančni Gorici, potem pa naju je pot vodila na Gorenjsko in ne morem opisati, kako zelo presenečena je bila mami, ko je zagledala Rockyja, kot smo poimenovali tega malega nagajivčka,” opiše prvo snidenje svoje mame in njenega štirinožnega prijatelja Daša, ki pa tudi sama ni ostala ravnodušna ob pogledu na nekaj tednov staro kepico, ki najbolj uživa, ko se igra s plastičnimi vrečkami.

“Sploh ne vem, kaj je tako zanimivega v vrečkah, saj ima Rocky na voljo več kot dovolj igrač, a vseeno je najbolj srečen, ko se lahko po dnevni sobi podi za vrečko, jo trga in sem pa tja nanjo tudi laja,” se mali kepici, ki je zdaj dobila topel dom pri Podržajevih, smeji Daša.

Rocky pa ni postal le ljubljenček Dašine mame, zanj skrbijo prav vsi Podržajevi. “Ko sta starša odpotovala na kratek dopust, sva na Rockyja pazili s sestro Majo, saj je še majhen. Njegova posebnost je zagotovo to, da obožuje govejo juho, ki jo hodi srebat ves dan,” še opiše Daša navade malega Rockyja in doda: “Najbolj uživa, ko greva na sprehod. Zdaj, ko je hladno, smo mu kupili tudi poseben plašček, saj ne želimo, da se prehladi, ima pa tudi svojo potovalno torbo, v kateri bo lahko kdaj šel tudi na izlet s starši.”

Priporočamo