Hčerka Anje Rupel je rešiteljica kužkov

Vir: Lea
4. 4. 2013

Pevka Anja Rupel, ki je tudi radijska in televizijska napovedovalka, je velika ljubiteljica živali. Na svojem Facebook profilu pogosto deli fotografije kužkov iz zavetišč in jim tako pomaga iskati nove domove. Tudi njena hči, desetletna Luna, bi poleg Bučka rada imela še veliko kužkov, predvsem bi rada rešila čim več zavrženih in zapuščenih.

Anja je imela psička, kokeršpanjela, ko je bila sama še majhna. Pozneje so imeli doma morskega prašička, zdaj pa jim dve leti dela družbo beli navihanček Bučko. Mešanček, ki obožuje sneg in žogice, je dobil pravo ime. Ja, žogice so njegova strast in za njimi bi lahko tekal od jutra do večera. In kakšna kri se pretaka v Bučku?

Anja pravi, da je bila njegova mama šicujka, oče pa veliki pasji ljubimec, ki je v Črni vasi osvajal in oplajal vsa pasja dekleta.

Prijazen, prisrčen in simpatičen

Preden so dobili Bučka, si je Anja obljubila, da bo ta njihov kuža lepo vzgojen, ne bo smel na kavč, na posteljo in ne bo prosjačil za hrano. A zdaj se temu prepričanju Anja le še smeji: "Nič od tega ne drži, je pa naš Bučko zelo prijazen, prisrčen, simpatičen ... Res nam lepša življenje vsak dan posebej. Povsod gre z nami, saj je na vse nas tudi zelo navezan," pravi Anja ter doda:

"Aleš in Luna sta bolj mehkega značaja in pri njiju točno ve, da ju ni treba veliko ubogati." Kadar pa Anja le povzdigne glas, tudi Bučko ve, da gre zares. Simpatičnega Bučka boste videli v aprilski oddaji Štiri tačke. Kje in kdaj, najdete na: www.stiritacke.si.

Priporočamo