Jernej Tozon: Prvi poljubček dobi od Lili

Vir: Lea
28. 9. 2011

Katera lepotička se zbuja ob Jerneju Tozonu? No, to ni več skrivnost, saj je seksi pevec pri Čukih vse povedal lepi Ani Bešter v oddaji Štiri tačke. Ker pa se Ana in Jernej poznata že zelo zelo dolgo, saj sta skupaj hodila v vrtec in pozneje v šolo, je Jernej zaupal Ani še kaj več, kot bi mogoče povedal drugim novinarkam ...

Lili je še vedno tista, ki da Jerneju zjutraj, ko se zbudi, prvi poljubček. In seveda Lili poskrbi tudi za to, da se simpatični čuk vsak dan posebej nasmeji. Pa še za nekaj skrbi mala navihana lepotička – za to, da gre njen lastnik vsak dan na dolg sprehod po škofjeloških travnikih. Kaj pa, kadar ima nastope in je odsoten več, kot bi Lili želela? ‘’To pa ni problem, saj zanjo poskrbijo moji domači. Tja jo peljem v varstvo,’’ pravi Jernej, a hitro doda, da so s tem vsi zadovoljni, tudi Lili, saj jo Jernejevi starši in sestra razvajajo.

Nista govorila le o Lili

Seveda je Ana, ki pričakuje dojenčka, takoj pristavila lonček in vprašala nekdanjega sošolca, kakšne so vrste pri njem v vrtcu, kjer je zaposlen kot vzgojitelj. Nasmejala sta se in si obljubila, da si bosta lahko v bodoče izmenjala varstvo. Lili je Ani že zdaj zlezla v naročje, Ana pa je prepričana, da bi Jerneju prav z veseljem dala v varstvo svojega dojenčka, če bi bilo treba. Jerneja namreč v vrtcu obožujejo tako otroci kot njihove mamice.

Kljub slavi, ki jo uživa, je Jernej še vedno simpatičen in preprost fant, ki obožuje Škofjo Loko – celo tako, da je priznal, da bi to rojstno mesto težko kdaj zapustil. Sploh na dan snemanja je bilo na Loškem gradu še posebej lepo, saj se je hrib lesketal v zgodnjejesenskih barvah ... Pogled na Škofjo Loko pa je bil res čudovit. Kako sta pozirala in kaj sta povedala Jernej Tozon in njegova mala bela lepotička Lili, boste lahko videli v oddaji Štiri tačke na TV Veseljak, RTS in Vaš kanal. Kje in kdaj, najdete na www.stiritacke.si.