Katarina Benček: Za malo Coco so bila usodna vrata

Katarina Benček (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
12. 11. 2014

Lepotička in podjetnica Katarina Benček je znana tudi kot velika ljubiteljica živali, še posebej pasjih smrčkov. Celo tako zelo, da si je po prvi čivavi omislila še dve. A za najmlajšo Coco, ki jo je Benčkova dobila letos maja, se je prejšnji teden končalo tragično.

Za malo Coco, ki je tehtala le 900 g, so bila usodna vrata, ki so ji tako poškodovala glavo, da je v trenutku poginila.

"Do nesreče je prišlo, ko so bili kužki na morju z mojimi starši in takoj, ko sta me poklicala, sem po histeričnem joku vedela, da je nekaj narobe. Ostala dva kužka sta menda že zjutraj čutila, da bo nekaj narobe, saj sta bila ves dan nenavadno mirna. Nikogar ne krivim, nesreče se dogajajo. Seveda pa je težko, zlasti ker je bila Coco res krasen ljubljenček. Tako ljubka in s krasnim karakterjem. Punčke so res čisto nekaj drugega, zato sem si jo tudi tako želela in si jo maja omislila," pravi Katarina, ki se ji pasja nesreča ni pripetila prvič:

"Čivave so zaradi svoje drobnosti resnično občutljiva pasma, zato moraš biti še toliko bolj pazljiv. Tudi meni se je že zgodilo, da kolesar ni videl povodca in kužka zapel ter vlekel za seboj, le da se takrat na srečo ni končalo tragično."

Priporočamo