Laura (Explosions): Samo da so v njenem naročju, pa so srečni!

Vir: Lea
17. 2. 2011

Nova članica skupine Explosions ima doma več živali, kot jih imata preostala člana Steffanio in Mateja skupaj! Ima namreč tri muce, dva psa in enega hrčka, a le enega najljubšega: ogromnega mačkona Bucka.

Laura živi v hiši v Slovenski Bistrici, družbo pa ji delajo mačke Bucko, Piki in Miki, psa Medo in Simba ter hrček Bajsi.

“Bucko je muc pasme maine coon – ameriška gozdna mačka, prav tako Piki. Miki pa je najdenček, ki me je zasledoval do doma in pri nas tudi ostal. Je navadna muca črno-bele barve,” pravi simpatična blondinka ter doda:

“Posebej sem navezana na muca Bucka, saj večinoma spi na moji postelji ter je zelo scrkljan in miren. On je pač moj mali razvajenec. Njegov puhek zahteva česanje s posebno krtačko, sicer pa je srečen in zadovoljen že, če ga samo držim v naročju in božam. Drugače pa so vsi moji najljubši in enakovredni živalski prijateljčki.”

Ne komplicira

Čeprav nekatere pevke tarnajo, da je težko skrbeti za domače ljubljenčke, ker jim to vzame čas, energijo pa tudi denar, če jim hočeš kupiti kakšne priboljške, pa se zdi, da Lauri skrb zanje ne dela težav.

“Skrb za živalsko družinico sploh ni težka. Najbolj jim ustrežem, kadar jim prinesem priboljške. Že po naravi so vsi veliki razvajenci glede hrane in radi pojedo vse, kar dobijo. Hrano izbiram tudi glede na mačje oziroma pasje potrebe. Včasih mehke vrečke, včasih pa briketke. Psa sta malo manj zahtevna glede hrane, sicer pa se rada sprehajata v bližini hiše, saj ju ne ovira cesta ali karkoli drugega.”