Lina Kuduzović: Starši ji niso uresničili le ene želje

8. 12. 2011 | Vir: Lea
Deli

Nataša Bešter, voditeljica oddaje Štiri tačke, nam je navdušena zaupala: “Obiskali smo Lino. Malo simpatično Lino, ki osvaja Slovence, odkar je zmagala na šovu Slovenija ima talent. Če pa jo srečaš v živo, nikoli ne pozabiš njenih očk, ki so vedno vesele in čisto malce nagajive.”

“Lino smo prvič spoznali pred letom in pol na neki prireditvi, ko se je takoj zaljubila v našo malo jorkico Zoyo. Ker ima deklica velik čut za živali, je Zoya to začutila in se tudi takoj stisnila k njej. In naslednjič smo ju že posneli skupaj. Bilo je, kot da je Zoya Linin kuža,” je povedala Nataša, ki je Lino povabila tudi na praznovanje ob 300. oddaji Štiri tačke

Najprej se je z drugimi otroki in kužki igrala in podila po tivolskem vrtu, potem pa mirno stopila na oder in zapela, da so vsi utihnili in obstali. Zdaj pa je ekipa oddaje Štiri tačke prišla k Lini domov na obisk. “Ljubeča Linina mamica in očka ji stojita ob strani, saj se zavedata, da je petje in nastopanje Linina velika želja. In da je zelo nadarjena. V nič je ne silita, le podpirata jo in ji omogočata, da se ji izpolnjujejo sanje,” pravi Nataša.

Le pri eni stvari ji nista mogla ustreči – da bi imela doma kužka, saj je z njim veliko dela, Lina pa veliko nastopa in so zato kar precej zdoma. Ima pa doma majno kepico, Puhija. To je ljubka činčila, za katero pa je treba vseeno skrbeti. Lina očku pri tem pomaga in vsi neznansko uživajo. “Lina se je o činčilah pozanimala tudi na spletu in nam veliko povedala o njih. Ve, da je to prijazna živalca, malce nagajiva, sicer pa zelo živahna, zabavna in radovedna. Lina pravi, da je zelo lep občutek, ko činčilo nežno stisnemo k sebi. Ne smemo pa je preveč, ker tega ne mara. Puhi ima lepo kletko, v njej pa vse, kar taki glodavčki potrebujejo, tudi dobro hrano in priboljške. No, Lina nam je z največjim veseljem povedala tudi to, da je že možno kupiti njen prvi cede, na katerem je 10 pesmi, pet v slovenskem jeziku in pet v angleščini. Vse nas je tudi povabila na promocijo, ki bo 10. decembra v trgovini Big Bang v BTC v Ljubljani.”

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord