Maki in Maja P: Ljubitelja malih podganic

16. 12. 2010 | Vir: Lea
Deli
Kiki in Bigi

Zaradi strganih spodnjic v Big Brotherju sta domači ljubljenki pevca skupine The Drinkers Makija postali vroča tema. Maja P. je že v času Makijevega bivanja v hiši BB pojasnila, da njuni domači ljubljenki nista najbolj vzgojeni in da radi trgata njuna oblačila ...

Kiki in Bigi sta sicer ženskega spola, ime pa sta dobili po resničnostnih šovih, v katerih sta Maja in Maki sodelovala – Kiki po Kmetiji, Bigi pa po Big Brotherju. Maki in Maja sta podganici kupila v trgovini z živalmi.

“Podgane so zelo inteligentna bitja,” trdi Maki. “Ko sem nazadnje rekel Kiki, naj mi prinese časopis, mi je namesto tega skuhala kavo ... (smeh) No, saj se hecam. Ampak je zanimivo, da se podgane zelo privadijo na lastnika in nama vedno polepšajo dan,” pravi Maki, ki nam je zaupal, da za Kiki in Bigi nista kupila nobenih oblačilc, pa tudi ne sprehajata ju na fleksiju, ki je zdaj v modi med lastniki podganic. To pa seveda ne pomeni, da jima ni udobno. Prav nasprotno! “Jaz naše stanovanje včasih imenujem kar podganji hotel, saj se mi zdi, da Maja že kar pretirava s tem, da skrbi za njuno ugodje.”

Maki pravi, da trenutno podganici bolj ubogata Majo, saj je bil sam 33 dni odsoten, vendar računa, da se bodo stvari spremenile ... Podganici jima velikokrat zagodeta, ko se jima skrijeta pod kavč, sicer pa menda še vedno radi grizljata vse mogoče – tudi v prst sta že ugriznili, s čimer sta menda samo želeli pridobiti nekaj pozornosti.