Manja Dobrilovič bi rada združila vsa zavetišča

Manja Dobrilovič (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
29. 3. 2014

Simpatično Playboyevo dekle že ob prvem stiku razoroži s svojo preprostostjo. Manja Dobrilovič je prej sramežljiva deklica kakor pa vase zagledana lepotica in se skromno bori za zaščito konj in drugih živali.

Ob takem vtisu se samo pojavi vprašanje, zakaj se je odločila odvreči oblačila za Playboy, in odgovor je seveda tudi na strani večje prepoznavnosti: "Vloga in prepoznavnost, ki jo s seboj prinese, mi seveda koristita, da morda prej pridem do svojih ciljev, prek partnerjev, ki so me oziroma me bodo opazili."

Obenem nam ne pozabi zaupati, da je to včasih lahko tudi naporno, saj se pojavi kdo, ki bi od tebe želel kaj več. "V vsakem primeru mora ženska, če želi biti dama, postaviti meje," neustrašno izda svoje prepričanje, od katerega kljub krhkosti ne odstopa. Svojo vlogo vidi v poslovnem svetu in svetu mode, je pa res, da je pri njej zelo izražena tudi nežna plat, v kateri prevladuje ljubezen do živali.

"Za zaščito živali se borim že dolgo, saj jih obožujem oziroma so mi zelo pri srcu," nam pove Manja, trenutno najboljši način, da to počne, pa je ta, da vsak dan spoznava nove ljudi, ki so jo pripravljeni poslušati in ji pri njenih prizadevanjih vsaj malo pomagati.

Tudi če jo kdo prepozna, si ne domišlja, da je velika zvezda: "Ne glede na to, kdo sem, sem navzven in karakterno še vedno ista oseba: preprostega videza, skorajda nenaličena, a vedno urejena." Rada bi videla, da bi jo ljudje prepoznali po prijaznosti, iskrenosti in pozitivno odštekani osebnosti.

Manja

"Nisem ženska, ki bi se morala obnašati drugače, da bi me imeli drugi radi, ampak sem preprosto to, kar sem," še doda, kako morebitne težave pri tem rešuje z eleganco, da se enostavno odzove le na to, kar ji je prijetno oziroma kar želi slišati. Najlepši način preživljanja prostega časa ji je sprehod v naravi, na soncu in ob morju, kjer se lahko odklopi, spočije, naužije svežega zraka in zbistri misli ter jih pripravi za nove cilje in načrte. Manja je rada v dobri družbi, s prijatelji in znanci, ki ji stojijo ob strani in ji privoščijo vse najlepše: "Zabavam se rada spontano, lahko je kjerkoli in kadarkoli; le da so ob meni ljudje, ki jih imam rada in jim lahko zaupam."

Veliko podpore dobi od fanta

Ima tudi zanimivo idejo. "Rada bi združila vsa zavetišča za male živali oziroma pse. To bi naredila prek interneta, natančneje s pomočjo spletne strani ali portala, kjer bi ljudje lahko našli vse na enem mestu: imeli bi dostop do vseh zavetišč in dobili tudi koristne nasvete o negi, vzgoji, zdravju ter prehrani hišnih ljubljenčkov," nam zaupa domiselno Playboyevo dekle, ki veliko podpore dobi tudi od fanta.

"Moj fant Miran me v vseh pogledih podpira in mi vedno stoji ob strani," ljubeče pove, saj meni, da je v zvezi pomembno, da se dva razumeta in imata dober odnos, kar njima zelo dobro uspeva. "Tudi on se medijsko pojavlja, vidite ga lahko na športnih dogodkih v bodibildingu, kjer dosega zavidljive rezultate," Manja razloži, da se njen fant že dolgo ukvarja s tem, tako da ima dosti znanja na področju prehrane in fitnesa. "Dela v gostinskem lokalu v nakupovalnem središču, najpomembnejše pa je, da je ponosen na to, kar ima ob sebi in kar je dosegel," še strni misli o svoji ljubezni.

Že dolgo se bori za zaščito živali

Njena druga ljubezen pa so živali: "Za zaščito živali se borim že dolgo, saj jih obožujem oziroma so mi pri srcu. Zdaj pa jim lahko bolje pomagam, saj vsak dan spoznavam nove ljudi, ki so me pripravljeni poslušati in mi pomagati." Še posebej pa je Manja povezana s konji.

Manja

"Vsak konj me vzljubi in me začuti. Od nekdaj mi je najljubša žival, ki me pomiri in me spravi v dobro voljo. Odpravila sem se v društvo za zaščito konj, ker jim želim pomagati in se zavzeti za njih," omeni svojo dobrodelno dejavnost. Smisel tega društva je tudi ozaveščanje, kaj vse se dogaja s konji in kako grdo so ljudje ravnali z njimi.

Seveda v tem društvu lahko opazimo, kako se s pomočjo dobrih ljudi, ki imajo radi živali, stanje živali vidno izboljšuje. Pri podpori pa nesebično pomagajo tudi različni predstavniki slovenske estrade. "Tukaj je mnogo medijsko prepoznavnih ljudi, ki so se zavzeli za društvo in mu po svojih močeh pomagajo," se z veseljem pohvali Manja in se obenem zahvaljuje vsem, ki pomagajo.

Napisala: Ana Marija Mitić