Manja Plešnar: Sleče se le pred Tisho

Vir: Lea
9. 6. 2011

Neizprosna in zabavna Novina modna mrha, pevka in televizijska voditeljica Manja Plešnar je znana po svojem delu, marsikdo pa ne ve, da ima vročekrvna rdečelaska že vrsto let tudi pasjo ljubljenko Tisho.

Manja je močno navezana na štiri leta in pol staro mešanko med labradorko in haskijem, Tisho. ‘’Ona je moj cukrček. Pred leti sva jo z bivšim fantom Matejem našla v oglasniku, zato si zdaj deliva ‘pasje skrbništvo’. (smeh)

Dobila sva jo za pet tisoč takratnih tolarjev in veliko čokolado milke,’’ je v smehu povedala Manja, ki pravi, da je njena Tisha od staršev podedovala le najlepše. ‘’Ima damsko postavo po mamici in globoke svetlo modre oči po očiju. (smeh) S Tisho se super razumeva, ker sva si izredno karakterno podobni, čeprav je ona bolj mirne sorte. Obe sva srčni in prijazni do drugih, zato se ne prepirava,’’ je še dodala modna mrha, ki je s Tisho doživela ogromno zabavnih trenutkov.

Rada se hladi

Eden od lepih in zabavnih spominov, ki se jih Manja z nasmeškom spominja, je sprehod v parku Tivoli. ‘’Neko poletje sva se odpravili v Tivoli, kjer se Tisha rada zapodi v vodo, ker je iznajdljiva, pa je hitro odkrila najboljšo zadevo za ohladitev. (smeh) Enostavno se je povzpela na vodnjak s pipo, kjer teče pitna voda za sprehajalce, in res je nisem imela srca prepoditi, ker je bila voda res super ledena, moji Tishki pa je bilo vroče zaradi kožuščka. Ko sem videla, da se ljudje ustavljajo in jo slikajo, zajemajo vodo in jo pijejo, Tisha pa se ne pusti motiti, mi je odleglo,’’ se v smehu spominja Manja.

Neumno jo gleda

Priporočamo