Manja Plešnar: Z Dallas sta si usojeni

Vir: Lea
8. 9. 2013

Dopustov je konec in spet so tu Štiri tačke. Gostja prve oddaje je bila modna mrha in televizijska voditeljica Manja Plešnar s svojo zvesto spremljevalko in živo igračko Dallas.

Manja Plešnar je posebna ženska, zato sploh ni čudno, da si je izbrala tudi posebno psičko, ki je posebej lepa. Ko smo jo vprašali, zakaj prav pasma kitajski goli pes, se je glasno zasmejala in povedala, da preprosto zato, ker so ji bili že od nekdaj všeč ti kužki in je bilo samo še vprašanje časa, kdaj ga bo dobila ...

Pri prijateljici Ani Miklavž, znani vzrediteljici teh kužkov, je sicer čakala na mladička, a je prej prišla Dallas. Ni bila mladiček, k Ani se je vrnila od neke družine ... Ko sta se z Manjo zagledali, je bilo to to! "Usojeni sva si," pravi Manja. "In tudi ime mi je bilo takoj všeč, zato je moja Dallas ostala s svojim imenom, le jaz ji večkrat rečem Dalaska."

Odkar je mamica, je še bolj nežna

"Seveda Dallas dovolim vse," se smeji Manja in hitro oda: "Ampak ne izkorišča tega, ker je seveda najboljši kuža na svetu, ker je nežna, prijazna, rada se crklja. Odkar pa je mamica, pa je sploh spremenjena, še bolj je razumevajoča, bolj igriva, še bolj nežna ..."

Ker je bila Dallas tako predana mamica, je Manja prepričana, da bo mladičke še kdaj imela. "Kot je posebna Dallas, so bili posebni tudi mladički. Tako zelo lepi in enkratni, da se moraš zaljubiti vanje ..." Imena jim je izbrala Manja, vsi so dobili imena po glasbenikih, in sicer na črko B. Kako jim je ime, izveste v televizijski oddaji Štiri tačke.

Ko bodo mladi kitajčki odšli od doma, bo Manja spet Dallasina ljubezen in bosta spet skupaj pohajkovali povsod, ne samo na sprehodih, tudi na obiske, v trgovino in celo v službo jo vzame s seboj ... In Dallas ob vsem tem neznansko uživa. Če bi bila znala govoriti, bi verjetno povedala, da je presrečna, da je spoznala svojo Manjo in da jo je vzela za svojo.